Ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα πληρώνει πρόστιμο 249.300€ γιατί εγκατέλειψε τα νεογέννητα κουτάβια του μαζί με την μάνα τους

 

Φωτογραφία από Condoleeza από το Pixabay 


Ένας 72χρονος στην Αμαλιάδα το φυσάει και δεν κρυώνει καθώς καλείται να πληρώσει το ογκώδες πρόστιμο των 249.300€ καθώς συνελήφθη γιατί εγκατέλειψε τα 8 νεογέννητα κουτάβια του μαζί με την μάνα τους στο δάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να μετέφερε με το όχημά του τύπου μικρό φορτηγό τα 8 κουτάβια νεογέννητα μαζί με την μητέρα τους και να τα εγκατέλειψε στο δάσος της Μαραθιάς.

Πολίτης που βρισκόταν στο σημείο έγινε μάρτυρας αυτής της φρικτής εγκατάλειψης και τον κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε και τον οδήγησε σοτν εισαγγελέα όπου και του επιβλήθηκε το τεράστιο πρόστιμο σύμφωνα με την νέα νομοθεσία για την εγκατάλειψη και την κακοποίηση ζώων, ύψους 249.300€, και τώρα όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να έχει μπλέξει πλέον πολύ σοβαρά με τον νόμο αλλά και με το θέμα της αποπληρωμής αυτού του πολύ τσουχτερού προστίμου το οποίο και θα πρέπει πλέον να βρεις πως θα το πληρώσει.

Όλο αυτό ελπίζουμε να γίνει το παράδειγμα που θα φοβίσει και όλους τους επίδοξους ιδιοκτήτες ζώων που σκέφτονται είτε να τα εγκαταλείψουν είτε ακόμα και να τα κακοποιήσουν με οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη