Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. Σάββατο 11-3-2023

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει τον φετινό 5ο διαγωνισμό Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας 2023» καθώς επίσης και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των διαγωνιζόμενων στον διαγωνισμό αυτό.

«Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί όπως και το 2022, ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως. Οι εγγραφές γίνονται σε  επιλεγμένα κέντρα τα οποία θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://pythagoras.hms.gr/hms_view/kentra.php

Ποιοι συμμετέχουν


Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν μαθητές από την Β΄ τάξη Δημοτικού έως και την Γ΄ Γυμνασίου. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους είναι να έχουν γίνει συνδρομητές του περιοδικού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» μέχρι και 7 Μαρτίου 2023. Η συνδρομή στο περιοδικό και παράλληλα η εγγραφή στον διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά στα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού.


Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική.


Πώς θα πραγματοποιείται η εγγραφή συνδρομητή στο περιοδικό

Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά μέσω του  κέντρου που επιλέγει ο μαθητής. Ο μαθητής θεωρείται εγγεγραμμένος μόνο όταν έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του για το περιοδικό, που είναι 10€. 

Οι εγγραφές γίνονται μόνο στα  κέντρα και  ξεκινούν στις 16 Ιανουαρίου 2023 και ολοκληρώνονται στις 7 Μαρτίου 2023. Μαθητής που δεν έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του μέχρι τις 8 Μαρτίου 2022 δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη