Οι έφηβοι ρόκαραν και ειδικοί μίλησαν για τους εφήβους

 


Χθες το απόγευμα σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους, εντός του 1ου Γυμνασίου Άργους, με θέμα για τους εφήβους σε συνδιοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με το 1ο Γυμνάσιο Άργους, αποδείχθηκε ότι το μεγαλείο των μαθητών του Μουσικού Σχολείου μπορεί να συγκινήσει τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές ανέβηκαν σαν ροκ σχήμα στην σκηνή και με την δικιά τους νότα έδωσαν τον δικό τους τόνο αλλά και τον δικό τους ρυθμό προσφέροντας συγκινήσεις σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα στους γονείς τους που τους απόλαυσαν σε μία μοναδική ατμόσφαιρα αφού άλλωστε το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε και τις δύο πλευρές αναλύοντας μεταξύ άλλων και τις σχέσεις των εφήβων και των γονιών τους.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η ομιλήτρια την κ. Ευαγγελία Λεζέ η οποία παρουσίασε με έναν πολύ όμορφο δικό της τρόπο το πως διαμορφώνονται οι σχέσεις των εφήβων με τους γονείς τους αλλά και με τον περίγυρό τους, γεμίζοντας το κοινό με γνώσεις επάνω στο συγκεκριμένο θέμα αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις με ροκ και όχι μόνο, αλλά και με γενικότερες μουσικές συγκινήσεις από τους μαθητές του αξιοθαύμαστου Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, όπου τα παιδιά που φοιτούν εκεί δεν σταματούν να μας συγκινούν με το αστείρευτο ταλέντο τους.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη