Ναύπλιο: Έκλεψε από την ίδια της την φίλη 40.000€ αλλά όμως πιάστηκε στην φάκα της αστυνομίας

 

Φωτογραφία: Pixabay.com

Μετά από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκε περίπτωση διακεκριμένης κλοπής στο Ναύπλιο η οποία έλαβε χώρα όταν μία γυναίκα έκλεψε από την φίλη της κοσμήματα αξίας 5.000€ και περίπου 40,000€.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα η φίλης έχοντας προφανώς γνώση ως προς το που έχει κρύψει τα χρήματα και τα κοσμήματά της η φίλης της μπήκε κρυφά στην σοφίτα έκλεψε 10 χρυσές λίρες και τα κοσμήματα που βρήκε τα οποία είναι συνολικής αξίας 5.000€, αλλά πριν φύγει έκλεψε ακόμα και τις υπόλοιπες 35.000 που βρήκε κρυμμένα κάπου μέσα στο ίδιο το σπίτι της φίλης της.

Οι αστυνομική κατά την αναζήτηση του δράστη της αποτρόπαιας και τεράστιας αυτής κλοπής βρήκαν στοιχεία που τους οδήγησαν στην φίλη του θύματος της κλοπής, την εντόπισαν και την συνέλαβαν, ενώ η 59χρονη λήστρια ομολόγησε την κλοπή και επιστράφηκαν στην φίλη της ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της και εναντίον της.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη μέχρι που τα στοιχεία οδήγησαν στην 59χρονη φίλη του θύματος η οποία ομολόγησε και επέστρεψε τα κλοπιμαία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη