Εκδήλωση με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις Σπέτσες

 

Το Cοmmunity  Trust Spetses και ο Εμπορικός Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπετσών διοργανώνουν στις ημερομηνίες 27 & 28/03/2023 ένα διήμερο δράσεων με θέμα την «Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο» και για τον σκοπό αυτόν θα φιλοξενήσουν για δύο μέρες στο όμορφο νησί των Σπετσών την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το CTS και ο ΕΒΣΣ θα φιλοξενήσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ένα διήμερο ενημερωτικών δράσεων με θέμα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, ώρα 18:00 στην Καποδιστριακή Στέγη Σπετσών θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση επαγγελματιών και γονέων του νησιού σχετικά με τις ηλεκτρονικές απάτες, τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων. Την Τρίτη, 28 Μαρτίου, εντός σχολικού ωραρίου, θα γίνουν οι ενημερώσεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Σπετσών για να γνωρίζουν μικρότεροι και μεγαλύτεροι μαθητές για τους κινδύνους του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Ευχαριστούμε τον Δήμο Σπετσών και την ΑΚΣΣ για την ευγενική παραχώρηση της Καποδιστριακής Στέγης και του Αμφιθεάτρου της Σχολής, αντίστοιχα, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη