Πλήθος κόσμου στην εμποροπανήγυρη στο Ναύπλιο για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε και σήμερα στην εμποροπανήγυρη που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Ναύπλιο επί της οδού 25ης Μαρτίου καταλαμβάνοντάς της από άκρη σε άκρη με αφορμή την σημερινή μέρα για το εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που γιορτάζεται ανήμερα της εθνικής μας επετείου για την επανάσταση ενάντια στην Τουρκική σκλαβιά.


Μεγάλο πλήθος πιστών ανεβαίνει με τα πόδια στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου για να προσκυνήσει και να ανάψει ένα κεράκι, ενώ παράλληλα πλήθος κόσμου μικροί και μεγάλοι συρρέουν κατά δεκάδες στο παζάρι για να χαζέψουν στους πάγκους τα προϊόντα που πωλούνται αλλά και για να ψωνίσουν κιόλας από αυτούς όσοι το επιθυμούν.



Από το φετινό παζάρι δεν λείπουν πάντως και οι παραδοσιακοί λουκουμάδες που είναι και φέτος πάλι εδώ όπως κάθε χρόνο για να μας χορτάσουν με την γεύση τους αλλά και την ατέλειωτη νοστιμιά τους!

Όπως θα δείτε άλλωστε και στις παρακάτω φωτογραφίες παρότι ήταν ακόμα νωρίς όταν τραβήχτηκαν οι εν λόγω δικιές μας φωτογραφίες πάντοτε με την συγκατάθεση του πωλητή οι λουκουμάδες είχαν γίνει ήδη ανάρπαστοι ενώ παράλληλα στο μαγειρειό τους ετοιμάζονταν και άλλοι!






Δείτε παρακάτω και βίντεο ρεπορτάζ από την εμποροπανήγυρη στο Ναύπλιο.








Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη