Μάκαρης: Επιτέλους, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είπε την αλήθεια!

Φωτογραφία: Facebook - Konstantinos Makaris

Σε δήλωση προχώρησε για το θέμα των καταγγελιών των εργαζομένων για παράνομη και απλήρωτη εργασία στον Δήμο Ναυπλιέων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», Κωνσταντίνος Μάκαρης ο οποίος μεταξύ των άλλων δηλώνει ότι επιτέλους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είπε την αλήθεια.

Μετά τις καταγγελίες εργαζομένων για παράνομη και απλήρωτη εργασία στον Δήμο Ναυπλίου, ο κύριος Κωστούρος ξεπέρασε για μία ακόμα φορά τον εαυτό του, ομολογώντας ανερυθρίαστα, ότι οι εργαζόμενοι απασχολούνται παράνομα στον Δήμο και ότι αυτό τελεί σε πλήρη γνώση του ιδίου. Υποστήριξε δε, ότι η κυρία Κυριακοπούλου, προσέλαβε το εν λόγω προσωπικό και το διέθεσε τον Δήμο για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες Καθαριότητας!!

Πέραν του γεγονότος, ότι ο κύριος Κωστούρος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, παντελή αδιαφορία για τους νόμους και τις διαδικασίες, αποκαλύπτει μέσω της αναρτήσεως του τις στενές σχέσεις, που τον συνδέουν με συγκεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με τα αναρτημένα στην Διαύγεια στοιχεία, έχουν αναλάβει ακόμα και πολύ πρόσφατα έργα για λογαριασμό του Δήμου.
Ευχαριστούμε τον κύριο Κωστούρο για την ομολογία του και τον διαβεβαιώνουμε, ότι η δήλωση του θα βρίσκεται πολύ σύντομα στα χέρια των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη