Ταξίδι στην τέχνη μέσα από την έκθεση των χρωμάτων στο Νάυπλιο

 



Ξεναγηθήκαμε σήμερα στην εικαστική " Έκθεση Των Χρωμάτων" στο Βουλευτικό. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά  από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 23.00 το βράδυ, και θα μπορείτε να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 16 Απριλίου 2023 (κάποιες ημέρες θα είναι επισκέψιμη και τα πρωινά) για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.



Είναι μία έκθεση που πραγματικά αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείτε καθώς έτσι στηρίζουμε με την παρουσία μας στην έκθεση αυτή που στεγάζεται στον ιστορικό χώρο του Βουλευτικού τους καλλιτέχνες ντόπιους και μη.

Η έκθεση αυτή με τίτλο «Έκθεση των χρωμάτων», γίνεται με την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», με τον ΔΟΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.

Στην έκθεση λοιπόν αυτή εκθέτουν τα έργα τους όλοι οι παρακάτω εικαστικοί :

Αλιφέρης Κωνσταντίνος, Αντωνόπουλος Ιωάννης, Αξελής Βασίλης, Βελερή Ιωάννα, Γιαννόπουλος Βασίλης, Γκόγκουα Ειρήνη, Δρίτσα-Καλογεράκη Τζένη, Κορωνιώτης Παναγιώτης, Κωνσταντινίδη Αδαμαντία, Μαυρόγιαννης Δημήτριος, Μπεκιάρη Κατερίνα, Νανοπούλου Κωνσταντίνα, Νικολάου Μαρία, Νόνης Γιάννης, Παππά Ιώ, Tworz Bozena, Χατζόπουλος Δημήτρης.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη