Ομαλά κυλάει μέχρι στιγμής η διαδικασία των εκλογών - Μεγαλύτερη αναμένεται να είναι αυτή την φορά η αποχή

 

Ομαλά κυλάει μέχρι στιγμής η διαδικασία των εκλογών, χωρίς να φαίνεται να υπάρχουν τίποτα ιδιαίτερα προβλήματα, παρά το γεγονός με το μπέρδεμα των ψηφοφόρων ως προς το γεγονός των εκλογών με λίστα χωρίς σταυρούς.

Ενώ υπάρχει αρκετή προσέλευση των ψηφοφόρων από το πρωί στις κάλπες, αλλά παρόλα αυτά το γεγονός αυτό δείχνει ότι εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη αυτή την φορά η αποχή από τις προηγούμενες εκλογές στις 21 του Μάη.

Σύγχυση φαίνεται να έχει προκληθεί σε πολλούς από τους εκλογείς αφού αναζητούν το στυλό μέσα στα παραβάν που όμως δεν υπάρχει αφού αυτήν την φορά ψηφίζουμε με λίστα χωρίς σταυρούς.

Παραμένουμε στα εκλογικά τμήματα όπου διεξάγεται ομαλά όπως ήδη προ ολίγου έχουμε πει η διαδικασία των εκλογών για να σας μεταδίδουμε όλα τα νεότερα που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα κατά την διάρκεια των εκλογών μέχρι να δοθούν στην δημοσιότητα αργά το βράδυ τα τελικά αποτελέσματα, για τα οποία και θα έχουμε τότε νεότερη δημοσίευση στο blog μας.

Οπότε σας προσκαλούμε να παρακολουθείται στενά την σελίδα μας για να παραμείνετε και εσείς ενήμεροι για όλη την σημερινή διαδικασία των δεύτερων κατά βουλευτικών εκλογών μέσα στο 2023.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη