Διήμερο Δράσεων της ΚΝΕ Αργολίδας

 

Σε διήμερο δράσεων προχωράει η ΚΝΕ Αργολίδας με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της παραλίας της Καραθώνας στο Ναύπλιο, διοργανώνοντας τουρνουά Beach Volleyball, καλώντας έτσι τους νέους αλλά και τους εργαζόμενους της περιοχής να διεκδικήσουν τον δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας της Καραθώνας και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση της σε καμία περίπτωση.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:


-ΣΑΒΒΑΤΟ 17/6 ΣΤΙΣ 11:30πμ  Στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο με θέμα «Η παραλία της Καραθώνας ανήκει στη νεολαία και σε όλο το λαό»

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στο Τουρνουά Βόλεϊ της ΚΝΕ διεκδικώντας ανοιχτή και δημόσια παραλία για όλο το λαό! Καμία ιδιωτικοποίηση της Καραθώνας!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την παράδοση της «Γης και του Ύδατος» στους επιχειρηματικούς ομίλους, στο βωμό της κερδοφορίας τους.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί όλους τους νέους και νέες, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, να ακυρωθούν στην πράξη οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί.

Καμία ιδιωτικοποίηση της παραλίας καμία σκέψη για τσιμεντοποίηση της περιοχής!


-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/6 ΣΤΙΣ 9:30μμ Εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Ναύπλιο - Πλατεία Καποδίστρια

Πάρτυ για...αγωνιστική ψήφο στο ΚΚΕ! Όταν η φωνή των νέων δυναμώνει το αστικό σύστημα και τα κόμματά τους, τρομάζουν! Ας κάνουμε τώρα αυτό που φοβούνται! Τώρα ΚΚΕ για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη