Πάμε Αλλιώς: Ο Δήμος Άργους Μυκηνών κάνει έξωση στον Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Αμυμώνη» με κατεπείγουσα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Από το facebook και την σελίδα της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Άργους Μυκηνών, «Πάμε Αλλιώς», ενημερωθήκαμε ότι χτες το βράδυ με την διαδικασία του κατεπείγοντος το δημοτικό συμβουλίου στον Δήμου Άργους Μυκηνών αποφάσισε να προχωρήσει σε έξωση από την αίθουσα που είχε παραχωρηθεί στον σύλλογο με την μορφή του χρησιδανείου παραμονή της ετήσιας εκδήλωσης του συλλόγου.

Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του «Πάμε Αλλιώς« με αφορμή την έξωση του Συλλόγου Γυναικών Λάλουκα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών σητν αίθουσα που από τον ίδιο τους είχε παραχωρηθεί.

«Η σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είχε το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, αφαιρεί από τον σύλλογο γυναικών Λάλουκα "Αμυμώνη" την αίθουσα που είχε παραχωρηθεί με χρησιδάνειο.

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή έχει στόχευση τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η υπόθεση αυτή ενισχύεται από τους προσχηματικούς λόγους οι οποίοι αναφέρθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο.
Οι αυταρχικές λογικές της δημοτικής αρχής θα μας βρουν απέναντι τους στηρίζοντας την εκδήλωση των γυναικών του Λάλουκα την Τετάρτη 21/6/2023 στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.
Κανένας δεν είναι μόνος!
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!»


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη