Κώστας Καράπαυλος: Στο ίδιο έργο θεατές 4 χρόνια μετά για τον κλειστό πια γύρο της Αρβανιτιάς!

Ο επικεφαλής της τοπικής παράταξης του Ναυπλίου «Ανάπλι Εμπρός», Κώστας Καράπαυλος, κάνει λόγο μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και τώρα, σήμερα στον κλειστό για το κοινό εδώ και 4 χρόνια πια γύρο της Αρβανιτιάς, τονίζοντας έτσι ότι ως προς τις ενέργειες του Δήμου Ναυπλιέων για το πολύ σοβαρό θέμα αυτό, μένουμε πάντα σταθερά μία ολόκληρη τετραετία μετά στο ίδιο έργο θεατές.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στο facebook ο Κώστας Καράπαυλος

«1η Σεπτεμβρίου 2019. Η μαζική εκδήλωση μας για τον Γύρο της Αρβανιτιάς

Παρουσιάσαμε τότε την μελέτη του ΙΓΜΕ που είχε γίνει εννέα χρόνια πριν και είχε κλειδωθεί σε συρτάρι.


31 Αυγούστου 2019 μία μέρα πριν, κατά την ορκωμοσία, ο κ. Κωστούρος δηλώνει ότι το να ανοίξει ο Γύρος θα είναι προτεραιότητα για την τετραετία 2019-2023
Τέσσερα χρόνια μετά, ολοκληρώνεται η θητεία της δημοτικής αρχής και το μόνο που έγινε είναι μια νέα προμελέτη, χωρίς μελέτη εφαρμογής, χωρίς τεύχη δημοπράτησης, που προτείνει να γίνει νέα μελέτη (φωτογραφία τρίτη, από την νέα μελέτη)!!!! Ουσιαστικά είμαστε εκεί που ήμασταν το 2010!!!


Σας αποκαλύπτω σήμερα το εξής.

Παρότι η νέα μελέτη παραδόθηκε πέρσι δεν πληρώθηκε όπως προέβλεπε η προγραμματική σύμβαση!!! Στις μεταφερόμενες υποχρεώσεις και αυτή!!! Δοξάστε τους!!!

Και το χρέος μεταφέρθηκε για εφέτος. Και μόλις πριν από λίγες μέρες βγήκε το ένταλμα!! Ενάμισι χρόνο μετά!!!


Σκεφτείτε να μην ήταν και πρώτη προτεραιότητα για τους σε αποδρομή.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη