Διέρρηξαν φαρμακείο στο Άργος τα ξημερώματα

 


Σκηνές σαν από ταινία τρόμου διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη 04 Ιουλίου, όταν 3 άγνωστοι μασκοφόροι άνδρες, οι οποίοι έχοντας όμως καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλα, πήραν το κλεμμένο αγροτικό με το οποίο είχαν φτάσει ως εκεί και έσπασαν με την χρήση αυτού τα ρολά και την τζαμαρία του φαρμακείου στο κέντρο του Άργους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από βίντεο που υπάρχει, διαπιστώθηκε ότι ήταν τρεις οι κουκουλοφόροι και επίδοξοι ληστές, που όμως έφυγαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν απολύτως τίποτα από το φαρμακείο αφού έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες επιχείρησαν τέσσερις φορές να διαρρήξουν το φαρμακείο όταν την τέταρτη φορά αφού κατάφεραν να σπάσουν τα ρολά και την βιτρίνα του φαρμακείου στην οδό Τσώκρη, φαίνεται πως έγιναν αντιληπτοί από την παρουσία γειτόνων και περαστικών και έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος κυριολεκτικά άπραγοι.

Επιπλέον το κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από τους επίδοξους ληστές σητν περιοχή του Ερασίνου ποταμού ενώ η αστυνομία παράλληλα έχει εξαπολύσει κυριολεκτικό ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι δράστες.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη