Ανολοκλήρωτα έργα στο Ναύπλιο έχουν μείνει εδώ και μήνες αναγνωρισμένα από όλους μας ως αγνώστου εργολάβου

 


Εδώ και αρκετούς μήνες στο Ναύπλιο σχεδόν από την αρχή του χρόνου αφού στο τέλος του πρώτου μήνα του 2023, κάπου εκεί λοιπόν στα τέλη του Γενάρη, άρχισαν τα έργα των αναπλάσεων στα δύο τρίγωνα, το ένα στο Κολυμβητήριο και το άλλο στην ΔΕΗ του Ναυπλίου.


Το τρίγωνο στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου


Το τρίγωνο στην ΔΕΗ του Ναυπλίου

Τα έργα αυτά λοιπόν προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό, κυριολεκτικά χελώνας, ενώ το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον φαίνεται κιόλας ότι πρέπει να έχουν σταματήσει.

Αρχικά ξεκινήσαν τα έργα με την ισοπέδωση και τον δύο τριγώνων και την κατασκευή του τσιμεντοτειχίου και των δύο σιντριβανιών, των δύο τριγώνων, ενώ στην συνέχεια κάποια στιγμή κατασκευάστηκαν από τσιμέντο και αυτά τα δύο θεατράκια που έχουν προβλεφθεί στην μελέτη να φτιαχτούν όπως δείχνουν άλλωστε και οι ταμπέλες μες τις μακέτες.

Το τσιμεντένιο θέατρο στο κολυμβητήριο

Το τσιμεντένιο θέατρο στο κολυμβητήριο

Η ψηφιακή μακέτα του έργου στο τρίγωνο στην ΔΕΗ

Το θέμα όμως είναι ότι στις ταμπέλες που έχουν τοποθετηθεί και στα δύο σημεία των αναπλάσεων, φαίνεται καθαρά μόνο η ψηφιακή μακέτα του έργου κάθε φορά που δείχνει πως θα είναι όταν ολοκληρωθεί ενώ παράλληλα δεν φαίνεται πουθενά όυτε το συνολικό κόστος αυτών των δύο έργων αλλά ούτε όμως ποιος είναι και ο εργολάβος που τα έχει αναλάβει.

Η ψηφιακή μακέτα του έργου στο τρίγωνο στην ΔΕΗ

Αλλά επίσης κανείς από όλους εμάς τους δημότες - κατοίκους της πόλης του Ναυπλίου δεν γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει τον συνολικό χρόνο εκτέλεσης αυτού του έργου.


Δηλαδή η Δημοτική μας Αρχή θεωρεί όμορφη αυτήν την εικόνα που αντικρύζει ερχόμενος στο Ναύπλιο ο τουρίστας, το σκέτο χώμα με τις ελιές στο πίσω μέρος του και τα δύο κομμάτια από τσιμέντο, που σημειωτέων ο τουρίστας έρχεται εδώ για να μας ακουμπήσει μεταξύ των άλλων και τα ωραία του λεφτά στα ξενοδοχεία στην πόλη μας αλλά καθώς επίσης και στις ταβέρνες, και εμείς τι του προσφέρουμε αντί για μία όμορφη εικόνα της πόλης μας, τσιμέντο;!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη