Κώστας Καράπαυλος: Η Δημοτική Αρχή αφήνει υπονοούμενα ότι ο Δημήτρης Ορφανός μπορεί να έκανε δολιοφθορά σε μηχάνημα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση!!


Με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανάπλι Εμπρός», Κώστας Καράπαυλος, τοποθετείται κατά της Δημοτικής Αρχής που όπως ο ίδιος αναφέρει, κατηγορεί τον Δημήτρη Ορφανό ότι μπορεί να έκανε δολιοφθορά σε μηχάνημα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση.

Είναι αδιανόητο αυτό που μας συμβαίνει. Που συμβαίνει σε αυτή την πόλη με τόσο πάχος ιστορίας. Με αυτό το πολιτιστικό παρελθόν

Σε αυτή την πόλη που κάποτε πολιτικοί αντίπαλοι ήσαν ο Σαγιάς με τον Κώστα Κόκκινο
Θυμάμαι τον Μελιδη και τον Νίκο Καραπαυλο και τον αλληλοσεβασμό που είχαν
Ο Δημήτρης Ορφανός, ο Κώστας Γκόνης, ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος, συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί τους, κρατάνε ένα υψηλό επίπεδο στην αντιπαράθεση.

Και έρχεται η δημοτική αρχή και αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα ότι ο Δημήτρης Ορφανός μπορεί να έκανε δολιοφθορά σε μηχάνημα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση!!

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Τι ντροπή για την πόλη;

Έχω φίλους στην πλειοψηφούσα σήμερα παράταξη. Πώς το δέχονται αυτό; Όποιον βρω και έχω το θάρρος ήρεμα αλλά με παρρησία θα τον ρωτήσω.

Δεν πάει άλλο αυτή η εχθροπάθεια!
Πρέπει να καταδικαστεί πολιτικά!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη