Διαμαρτυρία των αγροτών στα ΕΛΤΑ Αγίας Τριάδας για το κλείσιμο του καταστήματος(Φωτό + Βίντεο)


Διαμαρτυρία πραγματοποίησε σήμερα στο κλειστό πλέον κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, ο οποίος δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος στο κλείσιμο του εν λόγω συγκεκριμένου καταστήματος, καθώς όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει το κλείσιμο αυτού του καταστήματος θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους κατοίκους των χωριών του Αργολικού Κάμπου καθώς εξυπηρετεί συνολικά 6.000 πολίτες.

Η θυροκολλημένη ανακοίνωση που ενημερώνει
για το κλείσιμο του καταστήματος

Η θυροκολλημένη ανακοίνωση που ενημερώνει
για το κλείσιμο του καταστήματος



Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚ.ΣΥ.ΝΑ.), Μιχάλης Κρόκος, το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στους κατοίκους όλης της ευρύτερης περιοχής καθώς θα πρέπει να μετακινηθούν στο Άργος ή στο Ναύπλιο για να εξυπηρετηθούν.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ που έκλεισε αποτελεί το δεύτερο μεγάλο πλήγμα στην περιοχή καθώς πριν από μερικά χρόνια είχαμε το κλείσιμο του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς δημιουργώντας πάλι τότε το ίδιο πρόβλημα με τις αντίστοιχες συνέπειες στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής σε όλο τον Αργολικό Κάμπο.

Στην κάμερα μίλησαν για το θέμα αυτό ο Μιχάλης Κρόκος Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚ.ΣΥ.ΝΑ.) και ο Δημήτρης Ουλής μέλος του ίδιου συλλόγου.




Το κλειστό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα


Στην κάμερα στην συνέχεια μίλησε και ένας αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έχει πραγματικά αγανακτήσει με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο χωριό του και δηλώνει τώρα ότι θα πρέπει να μετακινείται πλέον συνεχώς στο Ναύπλιο προκειμένου να εξυπηρετηθεί για οτιδήποτε από τα ΕΛΤΑ και ότι αυτό στο έτος 2023 είναι πραγματικά απαράδεκτο.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα κάτοικος της περιοχής.







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη