Γεμάτος κάδος και αμάζευτα σκουπίδια στο πάρκινγκ στην Πύλη της Ξηράς δίπλα ακριβώς στα έργα που εκτελούνται



Περνώντας σήμερα το απόγευμα από το πάρκινγκ στην Πύλη της Ξηράς αντικρύσαμε αυτήν την εικόνα που βλέπετε και στις φωτογραφίες, την εικόνα αυτή δηλαδή των σκουπιδιών μέσα αλλά και έξω από τον πράσινο κάδο των απορριμμάτων που βρίσκονται  ακριβώς μπροστά στο μικρό αυτό εργοτάξιο που έχει στηθεί λόγω των έργων στην περιοχή.


Είναι απαράδεκτο πάντως καταμεσής της θερινής τουριστικής σεζόν στο Ναύπλιο, να έρχονται και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες όλοι οι τουρίστες αλλά πόσο περισσότερο μάλλον δε θα λέγαμε οι κάτοικοι της παλιάς πόλης του Ναυπλίου που μένουν σε μόνιμη βάση σε αυτήν την περιοχή και είναι πιθανόν να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σημείο για όσους τυγχάνει να γνωρίζουν βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ανδρέα Συγγρού στην συμβολή της δηλαδή με την οδό Φωτομαρά στο Παλαιό Ναύπλιο.

Άραγε οι αρμόδιοι δεν τα βλέπουν όλα αυτά για να μεριμνήσουν ώστε να μην παραμένουν εκεί τα σκουπίδια, τα οποία εκτός από την δυσωδία που παράγουν αποτελούν και ξεκάθαρα όμως έναν ακόμα υγειονομικό κίνδυνο σητν πόλη μας;





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη