Ποιος είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Πάππας που παρουσίασε την εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Λάλουκα «Αμυμώνη»

 

Φωτογραφία: Facebook - Νικος Παππας Ελληνικη Παραδοση

Την πρόσφατη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λάλουκα «Αμυμώνη», παρουσίασε και συντόνισε ο κύριος Νίκος Πάππας με έναν πραγματικά υπέροχο και όμορφο τρόπο αφού με τα λόγια του κρατούσε πάντα το κοινό σε αγωνία ως προς το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια και μας ταξίδεψε σε ένα όμορφο μακρινό ταξίδι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα από την μοναδική παρουσίαση των χορών και των χορευτικών όπως την έκανε ο άνθρωπος αυτός με ελάχιστη μονάχα προετοιμασία για την συγκεκριμένη εκδήλωση αφού μπήκε στο πρόγραμμα αυτής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο κύριος Νίκος Πάππας συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκδήλωση καθαρά και αποκλειστικά όμως εντελώς αφιλοκερδώς.

Ποιος είναι λοιπόν ο Νίκος Πάππας

Ο Νίκος Πάππας λοιπόν είναι καθηγητής Αγγλικής Γλωσσολογίας ενώ παράλληλα εργάζεται ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών μουσικής παράδοσης και πολιτισμού στην ΕΡΤ Τρίπολης.

Έχει καταγωγή από την Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα από την Νεστάνη Αρκαδίας. Μέχρι το 1992 δούλευε στην Αμερική ,όταν στα τέλη του ίδιου έτους γύρισε στην Ελλάδα και μετά από αρκετά χρόνια με συνεχή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση και το ραδιόφωνο, και τώρα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΤ Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη