Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου «Κόμιξ: Μικρές ζωγραφιστές ιστορίες ή κάτι περισσότερο;» στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΚΙΑΝΑ 2023»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου «Κόμιξ: Μικρές ζωγραφιστές ιστορίες ή κάτι περισσότερο;» στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΚΙΑΝΑ 2023», με ομιλητή τον γνωστό σκιτσογράφο Πάνο Ζάχαρη.


Στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, που ήταν για άλλη μία φορά κατάμεστη, ο Πάνος Ζάχαρης ως σκιτσογράφος παρουσίασε στο κοινό το τι ακριβώς έιναι ένα σκίτσο αλλά καθώς επίσης και ποια ακριβώς είναι η διαδικασία για να σχεδιάσεις και να εκδόσεις ένα κόμικ.


Μίλησε πιο συγκεκριμένα για το τι ακριβώς είναι το κόμιξ και ανέφερε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από γνωστά κόμιξ όπως για παράδειγμα το μυθοπλαστικό αλλά και ιστορικό κόμιξ του αγαπημένου μας γνωστού θρυλικού Γαλάτη, «Αστερίξ», του συγγραφέα κόμιξ Ρενέ Γκοσινί.

 

Το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την όλη αυτή υπέροχη και διασκεδαστική αλλά καθώς επίσης και ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον φιλοξενούμενο στην εκδήλωση ομιλητή Πάνο Ζάχαρη, που πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη και εκτενή συζήτηση από το κοινό με ερωτήσεις προς τον ομιλητή για τα κόμιξ, τα σκίτσα αλλά και όχι μόνο για αυτά αλλά καθώς επίσης και για την όλη διαδικασία που χρειάζεται για να εκδόσει κανείς ένα κόμιξ.



Στην συνέχεια στο τέλος της εκδήλωσης ο σκιτσογράφος Πάνος Ζάχαρης, υπέγραψε τα βιβλία σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους που τα είχαν φέρει μαζί τους έτσι ώστε αν μπορέσουν να το δουν στην εκδήλωση από κοντά για να τους τα υπογράψει.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη