Συνέντευξη Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την Λευκή Νύχτα 2023(Φωτό + Βίντεο)

 


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου, ο πρόεδρος του συλλόγου αλλά και άλλα μέλη του, με αφορμή την Λευκή Νύχτα για το 2023 το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο.

Η φετινή  Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Επίσης συμμετέχει, όπως ενημερωθήκαμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων - Καφέ «Το Ανάπλι», στην φετινή Λευκή Νύχτα του Ναυπλίου.


Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Κώστας Βερδελής, εξέφρασε την δυσαρέσκεια όλων των μελών του συλλόγου, για την μην συνδιοργάνωση και παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  στην φετινή διοργάνωση της Λευκής Νύχτας.


Επίσης όπως ενημερωθήκαμε, το ΚΤΕΛ Αργολίδας θα παρέχει κάποια έκπτωση στα εισιτήριά του για τα δρομολόγια από Αθήνα και από και προς τα χωριά σητν ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.

Παράλληλα κοινή μουσική, μέσω των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών θα παίζουν το βράδυ του Σαββάτου, τα εμπορικά μαγαζιά και τα καταστήματα εστίασης, ενώ παράλληλα κλειστοί θα είναι οι δρόμοι το ίδιο βράδυ για όλα τα αυτοκίνητα, προκειμένου, πολίτες και τουρίστες να μπορούν ανενόχλητοι να κυκλοφορήσουν πεζοί και να επισκεφτούνε τα μαγαζιά που θα είναι ανοιχτά από τις 20:00 το βράδυ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.



Δείτε στο βίντεο παρακάτω την συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου:


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη