Μια υπέροχη βραδιά χάρισε στους Ναυπλιώτες μαζί με τα παιδιά του ο Γιάννης Πλούταρχος

Μια υπέροχη βραδιά χάρισε στους Ναυπλιώτες μαζί με τα παιδιά του, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου, ο Γιάννης Πλούταρχος, σε μία υπέροχη συναυλία, στο «Π», στο λιμάνι του Ναυπλίου το οποίο ήταν κατάμεστο μαζί με την πρωτόγνωρα ασφυκτικά γεμάτη πλατεία Φιλελλήνων.

Την συναυλία διοργάνωσε η ΔΟΠΠΑΤ και ο Δήμος Ναυπλιέων.




Ο Γιάννης Πλούταρχος μας τραγούδησε παλιές δικές του επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο αλλά και όχι μόνο, αλλά καθώς επίσης μας είπε και τραγούδια αλλά πολύ γνωστών καλλιτεχνών του ελαφρολαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο.







Η κόρη του γνωστού καλλιτέχνη, Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου, μας ταξίδεψε με παλιά αγαπημένα χορευτικά και όχι μόνο τραγούδια, της Χαρούλας Αλεξίου, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά καθώς επίσης και του αξέχαστου, αείμνηστου μαέστρου του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη.

















Ο Γιώργος Κακοσαίος από την άλλη μας χάρισε τραγούδια από την προσωπική δική του δισκογραφία, συμπεριλαμβάνοντας και ένα τραγούδι που ηχογράφησε μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο, ενώ την μουσική στο ίδιο τραγούδι την υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος  Κακοσαίος.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου έκανε και ένα αφιέρωμα μεταξύ των άλλων τραγουδιών που είπε, και στον πολύ νέο τραγουδιστή που έφυγε νωρίς, από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στον Παντελή Παντελίδη.





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη