Απίστευτο σκηνικό! Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος πιάστηκε από κάμερες ασφαλείας να αφήνει σκουπίδια στην πόρτα του Δημήτρη Ορφανού

 

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό έχει λάβει χώρα τις τελευταίες ώρες με το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος  παραδέχεται δημόσια ότι άφησε σκουπίδια και περιττώματα στην  αυλόπορτα του πολιτικού του αντιπάλου και υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Ο ίδιος ο Κωστούρος παραδέχτηκε σήμερα το πρωί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι όντως έκανε την συγκεκριμένη πράξη, επειδή δεν άντεχε άλλο την λασπολογία που όπως λέει ο ίδιος δεχόταν όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα από τον πολιτικό του αντίπαλο Δημήτρη Ορφανό.



Παραδέχεται μάλιστα ο ίδιος ο Κωστούρος ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και δηλώνει ότι: «δυστυχώς όλη αυτή η τοξική κατάσταση με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε αυτήν την λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού».


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «Πρώτα Θέμα» ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος πιάστηκε από κάμερες ασφαλείας να αφήνει στην πόρτα του εξοχικού του  Δημήτρη Ορφανού, σακούλες με σκουπίδια, όπως χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, χρησιμοποιημένα γκαζάκια που όμως φαίνεται να περιείχαν ακόμη εύφλεκτο υλικό αλλά καθώς επίσης και περιττώματα ζώων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες όλο αυτό φάνηκε να γινόταν επί τριάντα (30) μέρες συνεχόμενα, δηλαδή ακριβώς για έναν μήνα!

Χθες Παρασκευή 11/08/2023 σύμφωνα με πάντα με τις ίδιες πηγές ο κ. Δημήτρης Ορφανός φαίνεται να πέρασε το κατώφλι της πόρτας του δικαστικού μεγάρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου για να καταθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, όπως και το έπραξε τελικά δηλαδή το επίμαχο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνει στην κυριολεξία όμως καρέ καρέ την συνεχή εναπόθεση των απορριμμάτων στην πόρτα του εξοχικού του Δημήτρη Ορφανού από τον Δήμαρχο Ναυπλίου.

Μάλιστα λέγεται ότι σύμφωνα με την ίδια πηγή αυτών των πληροφοριών ο Δημήτρης Ορφανός ζήτησε να ενεργοποιηθούν και ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του Δημήτρη Κωστούρου.

Πρόκειται πάντως πραγματικά για ένα πρωτοφανές και απίστευτό σκηνικό στα δημοτικά και πολιτικά χρονικά του Ναυπλίου με έναν δήμαρχο στο Ναύπλιο που δεν μπορεί πλέον άλλο όπως ο ίδιος λέει να δεχτεί αυτήν την συνεχόμενη λασπολογία του κύριου πολιτικού του αντιπάλου, και αντί να προχωρήσει δικαστικά το θέμα κάνοντας του μια μήνυση με την όποια κατηγορία μπορεί να αντιστοιχεί σε όλο αυτό(αφού βεβαίως πρώτα συμβουλευτεί προφανώς κάποιον δικηγόρο), έδρασε σαν το μικρό παιδί όπου εκδικητικά θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο άτομο αυτό που το ενόχλησε.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη