Νατάσα Μπομπολάκη | Δήμος Ναυπλίου, άλλος ένας Δήμος τρανό αρνητικό "υπόδειγμα" αυθαιρεσίας, ετσιθελισμού, μυστικοπάθειας περί τη διαχείριση των άστεγων ζώων

 

Με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας «Νέμεσις», Νατάσα Μπομπολάκη, καταφέρεται με έναν πολύ αιχμηρό τρόπο ενάντια στον Δήμο Ναυπλιέων και στον τρόπο με τον οποίο αυτός διαχειρίζεται τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Δήμος Ναυπλίου. Άλλος ένας Δήμος τρανό αρνητικό "υπόδειγμα" αυθαιρεσίας, ετσιθελισμού, μυστικοπάθειας περί τη διαχείριση των άστεγων ζώων, διαφόρων αρμοδιοαναρμόδιων ατόμων με περισπούδαστο ύφος, Προέδρου Δημοκρατίας και πάνω, αγενών και ανάγωγων και εσχάτως κοπρανοριχτών.

 

Ένας Δήμος όπου μεταχειρίζονται, τα μη έχοντα τρόπο να διαμαρτυρηθούν άστεγα ζώα, όπως θέλουν, τα πάνε από εδώ, τα πάνε από εκεί, τα πάνε όπου θέλουν χωρίς να λογοδοτούν σε κανένα.

 

Από που αντλούν αυτό το δικαίωμα και αυτή την εξουσία ;

 

Από που αντλούν το δικαίωμα να μη συνεργάζονται με θεσμικά όργανα και φορείς;

Ποιος θα τους κόψει τη φόρα και τη κατηφόρα;

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Στην αρχή της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας για το παρακάτω θέμα, ενός δηλαδή μη ενήλικου ακόμη ζώου εννέα μηνών, τηρούσατε μια στάση στα όρια μιας κάποιας συνεννόησης.

 

Αλλά μετά ,όταν προφανώς σας ενημέρωσαν τα άτομα που έχετε ως συμβούλους για το πόσο επικίνδυνο άτομο είμαι, από τότε όχι μόνο χάσατε την όποια ανεκτή συμπεριφορά σας αλλά αρχίσατε και τη τακτική της κοροϊδίας ,του "θα σας πάρω εγώ" χωρίς να παίρνετε ποτέ.

 

Δεν σας τιμούν τέτοιες ανάρμοστες για την ιδιότητά σας συμπεριφορές.

 

Εδώ θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε κάποιο θέμα, που ίσως ξενίσει το κόσμο, που δε γνωρίζει την ιστορία της φιλοζωίας, δε γνωρίζει τον απεχθή ρόλο που έπαιξαν μερικά λίγα άτομα, που υποτίθεται ότι προστάτευαν τα ζώα, εις βάρος των ίδιων αυτών των ζώων αλλά και ανθρώπων.

 

Θα χρησιμοποιήσω επίσης μια σατιρική γλώσσα για να καταδείξω το ανόητο αυτών των ανθρώπων .

 

Έχετε συμβούλους κάτι αξιοθρήνητα κατάλοιπα του πάλαι ποτέ ένδοξου γκαραγκουνισμού, όπως λέμε εμείς, δηλαδή της παιδικής ασθένειας της φιλοζωίας, που λέει ότι οι φιλόζωοι εμπορεύονται τα ζώα και τα στέλνουν στο εξωτερικό για να γίνουν λουκάνικα, μπύρες ( γιατί λουκάνικο χωρίς μπύρα δε λέει) και ένα σωρό άλλες χρήσεις των αδέσποτων και ως εκ τούτου χιλιάδες φιλόζωοι πολίτες έχουν γίνει πλούσιοι και δεν έχουν που να βάλουν τα εκατομμύρια από τα έσοδα από το εμπόριο των αδέσποτων.

 

Προσωπικά τα έχω κάτω από το στρώμα μου καμουφλαρισμένα για να μη τα βρει κανείς.

 

Αυτοί οι σύμβουλοι, δύο γυναίκες δηλαδή, έχουν τοποθετηθεί με απόφασή σας στην 5μελη επιτροπή του Δήμου για τα αδέσποτα, ως εκπρόσωποι των φιλόζωων, αλλά στη πραγματικότητα ενεργούν ως εκπρόσωποι των δικών σας αποφάσεων, αφού είναι "υποχρεωμένες" απέναντί σας εξ αιτίας του γεγονότος ,ότι τις έχετε προσλάβει ως εργαζόμενες σε δύο εταιρίες του Δήμου, και ως εκ τούτου πολλές φορές ενεργούν εις βάρος των ανυπεράσπιστων άστεγων ζώων .

 

Κατά πόσο αυτή η σύνθεση της 5μελούς επιτροπής παίζει το ρόλο της προστασίας των ζώων, που της έχει αναθέσει η νομοθεσία μας, όταν όλα τα μέλη της έχουν κάποια εξάρτηση από τη δημοτική αρχή ;

 

Δε συμβαδίζουν τέτοιες πρακτικές με το πνεύμα του νόμου, δεν είναι ηθικές, δεν είναι διάφανες.

 

Απαιτούμε κ Δήμαρχε να ενημερώσετε τη φιλόζωη δημότη σας, που είναι τώρα το σκυλί που φρόντιζε, το οποίο κάθε λίγο κ λιγάκι το περισυλλέγετε ωσάν να είναι ο λήσταρχος Νταβέλης.

 

Ο Δήμος κύριε Δήμαρχε δεν είναι ιδιοκτησία σας και πολύ περισσότερο ιδιοκτησία των δικών σας ανθρώπων στη 5μελή επιτροπή για τα αδέσποτα.

 

Ελέω λοιπόν Δημάρχου οι δήθεν προστάτες των αδέσποτων λύνουν κ δένουν, αρνούνται να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν φιλόζωους πολίτες, αρνούνται να μιλήσουν στο τηλέφωνο με θεσμικούς φορείς γιατί νομίζουν, ότι έτσι τους απαξιώνουν.

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα, ούτε το μέσο για να εκδηλώνουν κάποιοι, τις δικές τους ψυχοπαθητικές καταστάσεις.

 

Κλείνοντας αυτό το θέμα για σήμερα απαιτούμε να τοποθετήσετε το ζώο δια παντός μέχρι να υιοθετηθεί εκεί που ζούσε με τα άλλα δύο σκυλιά χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα ,εκεί που το φρόντιζε η δημότης σας.

 

Το σκυλί δεν είναι ας πούμε τραπεζάκι για να του αλλάζετε θέση γιατί δε σας άρεσε εκεί που το είχατε πριν.

 

Θα μας βρείτε ως Ομοσπονδία συνέχεια απέναντι μέχρι και τις εκλογές και μετά από αυτές εφόσον επανεκλεγείτε, όσο συνεχίζετε την ίδια απαράδεκτη πολιτική απέναντι σε συνδημότες σας, απέναντι σε νόμιμους φορείς τοπικούς ή πανελλήνιους και φυσικά απέναντι στα ζώα, που τα έχετε μεταβάλει σε αντικείμενα και τα κάνετε ό,τι θέλετε.

 

Αναμένουμε λοιπόν και επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες ενέργειες κατά οποιουδήποτε βλάπτει τα ζώα.

 

Στη περίπτωση που υποβάλλετε μήνυση εναντίον μου να ξέρετε, ότι είναι καλοδεχούμενη και ευκταία για πολλούς λόγους.

 

Νατάσα Μπομπολάκη

 

Επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νέμεσις, για το περιβάλλον, τα ζώα το κυνήγι.

 

Αρ.Εγκρισης Ειρηνοδικείου Χανίων 579/23

 

ΣΗΜ: Με το τελευταίο απαντάμε σε όλους και κυρίως σε όλες τις κακόβουλες, ανόητες, κυράτσες, που το κουτσομπολιό και ο κατινισμός έχουν γίνει η δεύτερη φύση τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη