Αναγνωσταράς | Ο Κωστούρος δεν δέχτηκε να με συναντήσει ενώ πήγα να πληρώσω δικά μου χρέη για το Γηροκομείο!


Αιχμηρή απάντηση δίνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», ο επικεφαλής της, Παναγιώτης Αναγνωσταράς στον τωρινό δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Ο λόγος για την απάντηση αυτή του κυρίου Αναγνωσταρά προς τον κύριο Κωστούρο ήταν για την στάση που κράτησε ο δεύτερος όταν όπως ο πρώτος λέει, ήθελε να συναντηθούν στο γραφείο του Δημάρχου για να εξοφλήσει χρέη παλιά δικά του για το Γηροκομείο του Ναυπλίου και ο Δημήτρης Κωστούρος, δεν δέχτηκε καν να τον συναντήσει.

«Σήμερα δέχτηκα μια συγκεκριμένη παρατήρηση από μια αξιαγάπητη οικογενειακή φίλη και καθηγήτρια μου.

Είχε ως αντικείμενο την ανάρτηση μου για τον πολιτικό θάνατο Κωστούρου που συνοδευόταν από ένα φέρετρο!

Μου είπε ότι δεν περίμενε αυτή και κάποιοι άλλοι που με αγαπούν, τέτοιου είδους ανάρτηση που παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες.

Σεβαστό! Όμως όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έγινε δήμαρχος μέσα από τον συνδυασμό μου και του ζητάς συνάντηση για ένα σοβαρό θέμα που σε απασχολεί και έχει να κάνει με εκκρεμότητα οικονομική που προέκυψε κατά την θητεία μας, εμένα ως δημάρχου κ αυτού ως δημοτικού μου συμβούλου και δεν δέχεται να σε συναντήσει στο δημαρχείο τότε κατανοείς πολλά για τον χαρακτήρα του!

Και γίνομαι συγκεκριμένος: Έμεινα ως δήμαρχος δύο μήνες και κάτι πρόεδρος του Γηροκομείου Ναυπλίου με τα γνωστά οικονομικά του προβλήματα με μισθοδοσίες και εφκα το 2011! Μου καταλογίστηκαν προσωπικά 69,000€ για αυτούς τους δύο μήνες. Από το 2011 δεν έχει πληρωθεί τίποτα!

Τι ήθελα να του ζητήσω? Να κάνει ρύθμιση για να μειωθεί το χρέος που με βάραινε πλέον προσωπικά.

Δεν με δέχτηκε ούτε για να ακούσει το πρόβλημα μου.

Αποτέλεσμα: Μου παρακρατήθηκαν 42,000€ και θα πρέπει να πληρώσω αλλά 27,000€ για να ξεχρεώσω το εφκα από την θητεία μου αυτούς τους δύο κ κάτι μήνες! Θα το πληρώσω και αυτό αφού ο Κωστούρος αποφάσισε να κάνει στάση πληρωμών.

Για να με εκδικηθεί, να με καταστρέψει?

Ούτε το πρώτο θα συμβεί ούτε το δεύτερο.

Έχω μάθει στην ζωή μου να παλεύω και όταν έχω πολλά και όταν έχω λίγα!

Εύχομαι να πληρώσει τις οφειλές των επόμενων προέδρων και το προσωπικό!

Εγώ μπορώ και μόνος μου Δήμαρχε.

Τέλος να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση μου με το φέρετρο όμως μερικές φορές η αχαριστία και η εκδικητικότητα από κάποιον που μόνο ωφελήθηκε από εσένα σε βγάζει από τα ρούχα σου που λέει κ ο θυμόσοφος λαός μας.

Οι οφειλές από την θητεία του προηγούμενου από εμένα προέδρου στο γηροκομείο Ναυπλίου έχουν εξοφληθεί!

Απλά οι πληρωμές σταμάτησαν στην θητεία μου τον Μάρτιο του 2011!»


Η ανάρτηση στο facebook, από τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη