Υπεγράφη παρουσία από τον Παναγιώτη Νίκα η σύμβαση για τον νέο κόμβο στο Λυγουριό(Φωτό + Βίντεο)


Υπογράφτηκε σήμερα λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαντζούνη, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα η σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του νέου κόμβου στο Λυγουριό.

 Η υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση αυτού του έργου έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΑργολίδαςΓιάννη Μαντζούνη, του Δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη σε θέματα περιβάλλοντος και περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Αναστασίου Γανώση, και φυσικά την παρουσία του ίδιου του εργολάβου.


Πριν την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Νίκας προχώρησε σε μία δήλωση αναφορικά για τις πυρκαγιές που μαστίζουν την χώρα μας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε έργα που έχουν γίνει ή θα γίνουν στην Αργολίδα.




Στην συνέχεια κατά την διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης προχώρησε σε μία δήλωση για το εν λόγω έργο και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.




                                                                            



Στην συνέχεια μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης για τον έργο της κατασκευής του καινούργιου κόμβου στο Λυγουριό, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας παραχώρησε συνέντευξη στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους κατά την οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις οφειλές στην ΤΕΡΝΑ, από τους Δήμου Άργους και Ναυπλίου.







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη