Άρχισαν οι αποχωρήσεις από την παράταξη Κωστούρου;

 



Ήρθε η πρώτη παραίτηση υποψηφίου από την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και είναι και η μοναδική μέχρι στιγμής που έχει ανακοινωθεί μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μεταξύ του Δημήτρη Κωστούρου και του Δημήτρη Ορφανού και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξουν ενδεχομένως και άλλες παραιτήσεις από την άρχουσα παράταξη της Δημοτικής Αρχής.

Ο λόγος λοιπόν για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ηραίου στον Δήμο Ναυπλιέων, Αριστείδη Δάναινα ο οποίος δήλωσε την παραίτηση του από τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου αλλά καθώς επίσης και την απόσυρση της υποψηφιότητας του με τον συνδυασμό του Δημάρχου μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η δημόσια παραίτηση του Αριστείδη Δάναινα από τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου:

«Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Ηραίου Δήμου Ναυπλιέων, επί δύο (2) συνεχόμενες εκλογικές περιόδους, καθ' όλο αυτό το χρονικό διάστημα, υπήρξα έντιμος και αξιοπρεπής. Εργάστηκα και συνεχίζω να εργάζομαι ακατάπαυστα, με όλες μου τις δυνάμεις, για την ευημερία του χωριού μας και των κατοίκων του.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα στο χωριό μας και ανακοινώθηκαν στις 12/8/2023 στα Μ.Μ.Ε. και στο διαδίκτυο, σχετικά με την απρεπή και καταδικαστέα συμπεριφορά του νυν Δημάρχου Ναυπλίου κ. Δημητρίου Κωστούρου, σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημητρίου Ορφανού, έκπληκτος και απογοητευμένος, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, κατά τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» του Δημητρίου Κωστούρου.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη