Κατάμεστο το «Αντάμωμα» των Πουλλακιδιωτών

 


Στον κατάμεστο από τον πολύ κόσμο χώρο της πλατείας του χωριού της Πουλλακίδας πραγματοποιήθηκε το «Αντάμωμα», των Πουλλακιδιωτών μέσα σε κλίμα συγκίνησης, χορού και χαράς από όλους όσους βρέθηκαν εκεί.


Το «Αντάμωμα» ξεκίνησε με προβολή βίντεο από συνεντεύξεις κατοίκων της Πουλλακίδας, κατά βάση ηλικιωμένων που μας διηγήθηκαν ιστορίες από τα παλιά. Το σχετικό αυτό βίντεο - αφιέρωμα στο χωριό της Πουλλακίδας έχει επιμεληθεί η Πουλλακιδιώτισσα εκπαιδευτικός Χρύσα Παναγή.


Στην συνέχεια πήρε τον λόγο για έναν μικρό πρόλογο ο Δημήτρης Κατσίλας, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πουλακίδας, ο οποίος κατά την διάρκεια της σύντομης ομιλίας του μίλησε λίγο για τις προηγούμενες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο χωριό αλλά καθώς επίσης ευχαρίστησε και τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης με ιδιαίτερη αναφορά στον Μορφωτικό Σύλλογο της Πουλλακίδας.



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Τίνα Κατσαλούλη, Γραμματέας του Μορφωτικό Συλλόγου Πουλλακίδας, η οποία κατά την δική της σύντομη ομιλία αναφέρθηκε στα όλα όσα προσφέρει στους Πουλλακιδιώτες το «Αντάμωμα».



Στην συνέχεια ακολούθησε, γλέντι, τραγούδι και χορός από τους Mia Band, ενώ παράλληλα έλαβε χώρα και η λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου.





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη