Παναγιώτης Λεμπέσης | Σε άθλια κατάσταση το σπίτι του αείμνηστου Κώστα Δημότση(Έλληνα)


Φωτογραφία | Facebook | Ερμιονίδα - Βήμα στο Αύριο - Γιάννης Μαργέτας


Ο υποψήφιος σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Ερμιονίδα - Βήμα στο Αύριο - Γιάννης Μαργέτας», Παναγιώτης Λεμπέσης μέσα από το facebook, κάνει λόγο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το σπίτι του Κώστα Δημότση (Έλληνα), το οποίο σύμφωνα πάντοτε με τις φωτογραφίες που ο ίδιος δημοσιεύει, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση καθώς την όλη ευθύνη για αυτό έχει ο Δήμος Ερμιονίδας που δεν έχει κατασκευάσει σε αυτό σύμφωνα με τους όρους που έθεσε το 2012 ο αείμνηστος κ. Δημότσης, το Ιστορικό Μουσείο Κρανιδίου.

«Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το σπίτι που άφησε με την διαθήκη του στο Δήμο ο αείμνηστος συμπατριώτης μας Κώστας Δημότσης επί δημαρχίας Δημήτρη Καμιζή το 2013. ‘Οπως όλοι ξέρουμε το σπίτι αυτό που ήταν η κατοικία του, το άφησε με σκοπό να στεγάσει το Ιστορικό Μουσείο του Κρανιδίου.

Ευτυχώς που πρόλαβε ο πρώην δήμαρχος και έφτιαξε πριν να φύγει τη στέγη του γιατί αλλιώς θα είχε γρεμιστεί. Η πρώτη φωτογραφία είναι από το 2019 όπως τη βρήκα σε ηλεκτρονική σελίδα του πρώην δημάρχου Δημήτρη Καμιζή και την δεύτερη την έβγαλα σήμερα.

Από ότι βλέπετε μέσα στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν δεν έχει γίνει κάποια πρόοδος ,τα παράθυρα χάσκουν ανοιχτά και οι κουρτίνες κρέμονται έξω κουρέλια....Αυτό είναι το χάλι μας , αν δεν έγινε κάτι σε τέσσερα χρόνια από αυτή τη Δημοτική Αρχή πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι στα επόμενα πέντε αν πάρουν το Δήμο οι ίδιοι άνθρωποι;

Αγαπητοί μου συμπατριώτες εμείς υποσχόμαστε και θα το δείτε γρήγορα πως εμείς θα εκπληρώσουμε την επιθυμία και το σκοπό του δωρητή. Είναι ντροπή για όσους άφησαν αυτό το κτήριο σ αυτό το χάλι. Κατά τα άλλα έφτιαξαν γήπεδο για το τένις στο άλλο κτήμα του που άφησε και μάλιστα για άλλο σκοπό. Τόση ανάγκη για τένις έχουμε οι Κρανιδιώτες;»

Η δημοσίευση του Παναγιώτη Λεμπέση στο Facebook

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη