Παρουσίαση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας για δημιουργία Βάσης Ετοιμότητας στην Ερμιονίδα

Φωτογραφία | Facebook | Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας μας προσκαλεί στην συνάντηση που θα γίνει στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ, με σκοπό να δημιουργηθεί Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Ερμιονίδα.

«Σας προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 με σκοπό τη δημιουργία Βάσης Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Ερμιονίδα.

Αυτά που ζούμε στον τόπο μας ειδικά τις τελευταίες μέρες με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, γίνεται ακόμα πιο αναγκαία η υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Είναι αναγκαία για τον τόπο μας, για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των συνανθρώπων μας, της οικογένειάς μας, των φίλων μας και των επισκεπτών μας.

Μακριά από τα κέντρα της περιφέρειας για τις υπηρεσίες μας όπως για το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στο σημαντικό έργο που κάνουν.
Μία βάση ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με εκπαιδευμένους διασώστες είναι μία άρτια και δυναμική βοήθεια για κάθε δυσκολία που Θα υποστεί ο τόπος μας, όπως πυρκαγιές, άσχημες καιρικές συνθήκες, ατυχήματα σε αστικά η υπαίθρια εδάφη.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας,

Σας περιμένουμε!!!»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη