Παναγιώτης Ψύχας | Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές


Θέλω να ευχαριστήσω τους 13 δημότες της Νέας Τίρυνθας που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 για το τοπικό συμβούλιο της Νέας Τίρυνθας.

Θέλω να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό και όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και εύχομαι να εργασθούν για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Υπηρετώντας ως καθηγητής επί 35 χρόνια την Δημόσια Εκπαίδευση  (Γυμνάσιο Προσύμνης, Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου, 3ο Λύκειο Άργους, Μουσικό Σχολείο Αργολίδας) και υλοποιώντας επί 20ετία  πολιτιστικές-περιβαλλοντικές-εκπαιδευτικές δράσεις σε όλη την Αργολίδα (αρχαίος μυκηναϊκός δρόμος Μυκηνών-Πρόσυμνας, δρόμος του Παυσανία από τις Μυκήνες στο αρχαίο Ηραίο, αρχαία Μιδέα και φαράγγι της Χώνης από τη μονή Ταλαντίου στον Αμαριανό, αρχαία Τίρυνθα και Μυκηναϊκό φράγμα, δρόμος της Κλίμακας από το Μερκούρι-αρχαία Οινόη στο Τουρνίκι και το όρος Αρτεμίσιο, Άργος-Κεφαλάρι-Πυραμίδα Ελληνικού, Αρχαία Ασίνη-μονή Σωτήρος-Καραθώνα-Ναύπλιο, μονή Πολεμάρχας και αρχαίος δρόμος Επιδαύρου, μονή Αυγού και φαράγγι Ιρίων, σπήλαιο Φράγχθι και φαράγγι Καταφύκι, Ηφαίστειο Μεθάνων )  απεφάσισα την συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές με τη παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του κ. Κώστα Μάκαρη, υποβάλλοντας τις ιδέες μου για την δημιουργία ενός σχεδίου ανάπτυξης για την Νέα Τίρυνθα και τον Δήμο Ναυπλιέων. Δυστυχώς αυτό το σχέδιο δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί και δημοσιευθεί πριν τις εκλογές. Έτσι σήμερα δημοσιοποιώ τις ιδέες και προτάσεις μου ελπίζοντας ότι κάποιες αυτές θα υιοθετηθούν και υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για αυτό και για τη πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν για την ενημέρωση των πολιτών της Αργολίδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη