Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για την χρήση του Info Kiosk στο Ναύπλιο (Φωτό + Βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Ναύπλιο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, η ενημερωτική εκδήλωση για την χρήση του InfoKiosk, που έχει εγκατασταθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τους τουρίστες καθόλη την διάρκεια του χρόνου από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο για το 2023.


Την εκδήλωση συντόνισε η Άννα Καλογεροπούλου, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Τουρισμό, και ο λόγος δόθηκε στην συνέχεια στην υπάλληλο του Info Kiosk, για να κάνει την συνολική παρουσίαση με τα σχετικά στοιχεία της χρήσης του Τουριστικού Περιπτέρου Πληροφοριών από τους τουρίστες για όλη την προηγούμενη χρονική περίοδο από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο του 2023.


Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ότι από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2023 έχουν επισκεφτεί το Τουριστικό Περίπτερο Πληροφοριών (Info Kiosk), γύρω στα 40.500 άτομα.




Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε, τους ανθρώπους που διοργάνωσαν αυτήν την παρουσίαση, μίλησε για το InfoKiosk, σαν ένα θετικό γεγονός για το Ναύπλιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, καθώς βοηθάει στην τουριστική μας ανάπτυξη.


Τοποθετούμενος επάνω στο θέμα για τις δημόσιες τουαλέτες, που όπως προειπώθηκε ήδη κατά την διάρκεια της παρουσίασης, τις ζητούν οι τουρίστες, θεώρησε πως είναι πολύ εύκολο και σχεδόν καθόλου δαπανηρό να κατασκευαστούν, αφού αν κατασκευαστούν σύμφωνα με το πρότυπο των τουαλετών, στα πάρκινγκ των αυτοκινητοδρόμων, το κόστος αυτό της δόμησής τους θα είναι αρκετά χαμηλό.




Επιπλέον μιλώντας για το θέμα της καθαριότητας των δρόμων, ανέφερε ότι έχουν γίνει ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση ενώ παράλληλα τόνισε πως «θα πρέπει να είναι καθαροί οι δρόμοι για τουρίστες μας», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι, «δεν είναι ωραία εικόνα να έρχεται ο τουρίστας εδώ στην περιοχή μας και να βλέπει σκουπίδια στους δρόμους».



Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη