Διαγωνισμός σχεδίου για το νέο λογότυπο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

 

Φωτογραφία | Istockphoto.com


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού  και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε γραφίστες, σχεδιαστές, φοιτητές Σχολής Καλών Τεχνών, συναφείς ειδικότητες και όποιος άλλος επιθυμεί και έχει όρεξη να συμμετέχει για τη δημιουργία – τροποποίηση του Σήματος – Λογότυπο  του Συλλόγου.

 

Στο λογότυπο θα πρέπει να αποτυπώνεται η πρωτοτυπία, η έμπνευση, ο συμβολισμός , η  διάρκεια στο χρόνο καθώς θα αποτελεί κεντρικό στοιχείο της ταυτότητας και του ρόλου του του Συλλόγου.

 

 

Οι βασικές προδιαγραφές είναι ο σχεδιασμός μέσω της κατάλληλης χρήσης του χρώματος, της τυπογραφίας και της εικονογράφησης, καθώς και η εύκολη εφαρμογή του σε διαφορετικά μέσα.

 

Στις προτάσεις   που  θα  υποβληθούν  θα  πρέπει  να  δοθούν  τόσο  στη μικρότερη  διάσταση  (1,5  εκ.)  όσο  και  σε  διάσταση  15  εκ.  σε  έντυπη μορφή, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Οι προτάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης θα αξιολογηθούν , από  Ειδική Επιτροπή  συναφών Ειδικοτήτων που θα οριστεί από το ΔΣ του Ε.Ε.Σ.Ν. και κατόπιν θα τεθεί σε  ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Ν. παρουσία της Ειδικής Επιτροπής για την τελική επιλογή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη