Αφιέρωμα στην συγγραφέα Μαρία Παπαγιάννη από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου στο «Φουγάρο»

 




Ένα υπέροχο αφιέρωμα στην συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρία Παπαγιάννη θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στο Φουγάρο Artcenter, στο Ναύπλιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου



"Στο τέλος αφού σκέφτηκα πολύ, αφού το ζύγισα κι από δω κι από κει, αποφάσισα πως κι από ένα τίποτα γίνεται ο Παράδεισος." (Μαρία Παπαγιάννη, Παπούτσια με φτερά, εκδ. Εκδόσεις Πατάκη-Patakis Publishers)


Ένα βιβλίο για την ποίηση, για τα μικρά θαύματα και τους μεγάλους αγώνες, για το κυνήγι της χώρας της Ουτοπίας, ένα βιβλίο, δηλαδή, με κανονικούς ανθρώπους που επιμένουν να ονειρεύονται.

 

Την Κυριακή 14/4, στις 18:00, στο Fougaro Artcenter και στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζουμε, μεγάλοι και μικροί, την ανάγκη μας και το αναφαίρετο δικαίωμα να είμαστε, να υπάρχουμε, να ονειρευόμαστε.


Διαβάζουμε με τη Ρίτα Ζικίδου, εμπλουτίζοντας τα δρώμενα μαθητών τεσσάρων δημοτικών σχολείων της Αργολίδας και του Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου και, τιμώντας τη συγγραφέα, βάζουμε τα πολυπόθητα φτερά στα παπούτσια μας και στις καρδιές μας.

 

Σας περιμένουμε!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη