Το ΚΚΕ Αργολίδας για το συνεχιζόμενο έγκλημα του ισραηλινού στρατού στη Ράφα

 

Φωτογραφία | 902.gr


Το νέο ανατριχιαστικό έγκλημα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ σε βάρος αμάχων στον καταυλισμό στη Ράφα δε μπορεί να προκαλέσει παρά μόνο αγανάκτηση και αποτροπιασμό.

Ο Παλαιστινιακός λαός σφαγιάζεται από το σύμμαχο ΝΑΤΟικό Ισραήλ εδώ και 10ετίες και είναι πλέον αναγκαίο να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση που είχε πάρει η Ελληνική Βουλή το 2015 περί αναγνώρισης ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του '67, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Είναι υποκριτική η στάση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να παρουσιάζονται και υπέρ του θύματος, του πολύπαθου Παλαιστινιακού λαού, δηλαδή, αλλά και υπέρ του θύτη, του δολοφονικού ισραηλινού κράτους, ενώ συντελείται γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Το ΚΚΕ, ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να μπαίνουν στη διαδικασία να επιλέγουν ανάμεσα σε ιμπεριαλιστές δολοφόνους, αλλά να έχουν το δικό τους στρατόπεδο και τον δικό τους αγώνα και πρέπει να παλέψουν ενάντια σε κάθε σφαγιασμό, σε κάθε ιμπεριαλιστικό πόλεμο που έχει σκοπό να υπηρετεί συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε στον λαό να αντιδράσει και να ψηφίσει αντιπολεμικά και αντιΝΑΤΟικά για «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη