Θανάσης Κολιζέρας | Την Κυριακή 9 Ιούνη για τον λαό υπάρχει μόνο μία επιλογή! Να πάει στην κάλπη των ευρωεκλογών και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9 Ιούνη δίνεται η δυνατότητα να εκφραστεί αποφασιστικά η αντίθεση με την ΕΕ, δηλαδή εκεί που χαράσσονται οι αντιλαϊκές πολιτικές, με ψήφο στο ΚΚΕ που χτυπάει στην καρδιά τη λυκοσυμμαχία των εκμεταλλευτών, της αδικίας, του πολέμου, και ταυτόχρονα είναι ψήφος αντίστασης, ανατροπής, καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και των κομμάτων που συναποφασίζουν στην ΕΕ και εφαρμόζουν στην Ελλάδα τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις.

 

Ψήφος στο ΚΚΕ για να δεχτεί πλήγμα η πολιτική της ΕΕ, που είναι ενάντια στον ελληνικό λαό και η κυβέρνηση της ΝΔ που είναι ο σημερινός διαχειριστής στην Ελλάδα των αντιλαϊκών κατευθύνσεων της ΕΕ. Για να σπάσει η κυβερνητική αλαζονεία και να μην ισχυρίζεται η ΝΔ ότι έχει λευκή επιταγή για να συνεχίσει ακάθεκτη αυτό το αντιλαϊκό έργο.

 

Ψήφος στο ΚΚΕ για να αποδοκιμαστούν και εκείνες οι δυνάμεις, τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στην αντιπολίτευση σήμερα στη χώρα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, άλλα και μικρότερα κόμματα, τύπου Βελόπουλου που το παίζει αντισυστημικός με τα διάφορα σόου στη Βουλή και στις ψηφοφορίες στο ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει κατά 55% ό,τι ψηφίζει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ.

 

Καμία προσδοκία να μην έχει ο λαός από όλους όσους προσπαθούν να ξαναζεστάνουν τη σούπα των αυταπατών, ότι δήθεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διαχείριση και επίλυση των λαϊκών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα, μέσα σε αυτή την Ένωση των επιχειρηματικών συμφερόντων και των λόμπι.

 

Η ταύτισή τους σε κρίσιμα ζητήματα και ψηφοφορίες και στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις τους που είναι καταστροφικές για τα λαϊκά συμφέροντα. Άλλωστε κάθε εργατική -  λαϊκή οικογένεια νιώθει για τα καλά τις  οδυνηρές συνέπειες των επιλογών όλων αυτών των κομμάτων που εξωραΐζουν την πολιτική της ΕΕ και επιρρίπτουν την ευθύνη κάθε φορά, στην όποια κυβερνητική διαχείριση.

Και απέναντι σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό υπάρχει το ΚΚΕ, το οποίο έχει ξεκάθαρες τοποθετήσεις έχει συνέπεια στις θέσεις του, που επιβεβαιώνονται και είναι συνεπής αντίπαλος αυτής της πολιτικής της ΕΕ και των κομμάτων της. Συνεπώς η πραγματική καταδίκη της πολιτικής που τσακίζει κυριολεκτικά τη ζωή του λαού, περνά μέσα από το αποφασιστικό δυνάμωμα του ΚΚΕ.

Για «να γίνει η σπίθα πυρκαγιά», που θα «κάψει» αυτούς που ευθύνονται και που εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Για να είναι πιο δυνατός ο λαός μπροστά στις σοβαρές εξελίξεις που έρχονται, με την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Για να πολλαπλασιαστεί η αμφισβήτηση στο άδικο και εκμεταλλευτικό σύστημα, στην ΕΕ της βαρβαρότητας και των πολέμων, για τον λαό υπάρχει μόνο μία επιλογή, να πάει στην κάλπη των ευρωεκλογών και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στη δύναμη του ρίχνοντας θαρραλέα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

 

Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη