Τουρνουά Μπάσκετ της ΚΝΕ στην Νέα Κίο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Φωτογραφία από τον Berkan Küçükgül στο Pixabay

Τουρνουά μπάσκετ, στο γήπεδο κοντά στην παραλία της Νέας Κίου, διοργανώνει η ΚΝΕ, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, προβάλλοντας για άλλη μία φορά τις θέσεις της που είναι προφανώς ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, χωρίς κανέναν απολύτως διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά.

Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά! Σκέψου - δράσε - ζήσε χωρίς ναρκωτικά!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουμε σταθερό μέτωπο απέναντι σε όλα τα ναρκωτικά, στις εξαρτήσεις και στον τρόπο ζωής που συμβολίζουν με αφετηρία το ότι τοποθετούμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής.

Ο δρόμος της χρήσης ναρκωτικών είναι βαθειά ανελεύθερος και αυτοκαταστροφικός. Εξάρτηση σημαίνει απώλεια κάθε ελευθερίας. Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι αν υποτάσσουμε το σώμα μας, το μυαλό μας και τη ζωή μας σε μια ουσία; Πόσο ελεύθερος είσαι όταν για να αφεθείς, να νιώσεις εντάξει με τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις χρειάζεται μια ουσία;

Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά, λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό. Με υποδομές και εξοπλισμό,

με ελεύθερους χώρους για όλους!

Το σύστημα και τα κόμματα του, η ΕΕ έχουν διπλή στόχευση από τα ναρκωτικά. Από την μία τα κέρδη τους από τις πωλήσεις και από την άλλη την βολική εξουδετέρωση χιλιάδων νέων που σήμερα νιώθουν να ασφυκτιούν από τα αδιέξοδα αυτού του συστήματος.

Υπάρχει άλλη επιλογή, ο συλλογικός αγώνας απέναντι στις δυσκολίες για τη ζωή που μας αξίζει. Κάθε νέος που ασφυκτιά σε αυτό το σύστημα μπορεί να το αμφισβητήσει, να παλέψει να το αλλάξει!

Σήμερα προβάλουμε μια άλλη στάση ζωής κόντρα στο ρεύμα, που πραγματικά αμφισβητεί, ονειρεύεται, ζει τις πραγματικές συγκινήσεις στην πραγματική ζωή.

Ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός, η κοινωνία για την οποία παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Αργολίδα προχωρούν σε δραστηριότητα ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, αντιπαλεύοντας τις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν την τοξικοεξάρτηση και αναδεικνύοντας ότι ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες μας είναι αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη 26/06 στις 20:00 στο γήπεδο μπάσκετ (κοντά στην παραλία) της Νέας Κίου.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη