Με την συμμετοχή πολλών νέων καλλιτεχνών το 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου

 


Το 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό, το οποίο είναι θεσμός για το Πορτοχέλι και την Ερμιονίδα και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί και φέτος καταξιωμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν έργα κορυφαίων συνθετών, καθώς και επιστήμονες και ερευνητές μεγάλου βεληνεκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου.



Το φεστιβάλ συνεχίζει το μουσικοπαιδαγωγικό όραμα του ιδρυτή του Γιώργου Μάνεση και όπως φαίνεται στο φετινό πρόγραμμα δύο συναυλίες δίνουν το βήμα σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες – Έλληνες και Αμερικανούς – οι οποίοι μέσα σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα αρμονίας, ζωντάνιας, χαράς και συλλογικότητας αγγίζουν υψηλότερα επίπεδα της τέχνης τους και εξελίσσονται. Ακόμα, εγκαινιάζουμε νέες και σημαντικές συνεργασίες, όπως με την Όπερα του Augsburg και το Opera Festival Asia. Σας περιμένουμε με χαρά στο μουσικό μας ταξίδι.


Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ερμιονίδας, τη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου, τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου καθώς και τους λοιπούς χορηγούς για την ευγενική και τόσο σημαντική υποστήριξη του Φεστιβάλ, το οποίο για πάνω από τρεις δεκαετίες συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ζωή της ευρύτερης περιοχής

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Γρηγοράκης
Μουσικοδιδάσκαλος
Διευθυντής – Εκπαιδευτικός
Πρόεδρος ΟΜ.Ε.ΔΙ.ΠΟ.
Δ/ντής Διεθνούς Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη