Μία άγνωστη βλάβη βύθισε το μισό Ναύπλιο στον καύσωνα | Οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ, έφερναν βόλτες όλη την πόλη για να βρουν την βλάβη και να την επιδιορθώσουν

 

Φωτογραφία από το pixabay.com


Μία εκτεταμένη διακοπή ρεύματος, ταλαιπώρησε τους κατοίκους του Ναυπλίου, αφού μέσα στο καταμεσήμερο, τους έκοψε το ρεύμα και βύθισε όλη την πόλη στον καύσωνα.

Η εκτεταμένη αυτή διακοπή ρεύματος ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου στις 14:00 ακριβώς το μεσημέρι, ενώ η βλάβη φάνηκε να αποκαταστάθηκε γύρω στις 15:40, δηλαδή περίπου δύο ώρες μετά την δήλωσή της από κατοίκους διάφορων περιοχών του Ναυπλίου, με απανωτά τηλεφωνήματά τους, στο κέντρο λήψης βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα είχε μείνει για εκείνες τις ώρες μεγάλο μέρος της πόλης του Ναυπλίου, ταλαιπωρώντας έτσι τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της πόλης μας, αφού πέραν από την παραλία στην οποία φαίνεται να έσπευσαν αρκετοί, όλοι οι υπόλοιποι δεν είχαν κάποιον άλλον τρόπο, ώστε καταμεσής του καύσωνα των 40 βαθμών κελσίου, να δροσιστούνε.

Ταλαιπωρήθηκε σήμερα πολύ ο κόσμος στο Ναύπλιο από αυτήν την απροειδοποίητη διακοπή ρεύματος, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της βλάβης αυτής που προκάλεσε αυτήν την πολύωρη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο.

Ψάχνουνε να βρούνε την βλάβη γυρνώντας την πόλη γύρω γύρω

Αν είναι ποτέ δυνατόν, για να βρεθεί μία βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ, εν έτη 2024, να χρειαστεί να γυρνάει ένα συνεργείο τεχνικών, γύρω γύρω σε όλο το Ναύπλιο, μέσα στον καύσωνα, για να βρει την βλάβη και να την επιδιορθώσει.

Θα έπρεπε να υπάρχουν αυτόματα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού των βλαβών σε όλο το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Είναι παραπάνω από προφανές το γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχει προφανώς, εγκαταστήσει ακόμα, αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού βλαβών, στις γραμμές ηλεκτροδότησης, του δικτύου, για να εντοπίζει και να επιλύει πιο γρήγορα όλες αυτές τις βλάβες που προκύπτουν, ξαφνικά στο δίκτυό του.

«Δεν γνωρίζουμε τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης» μας έλεγαν συνεχώς, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ

Ότι δεν γνωρίζουν, τον  χρόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση της βλάβης, στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, η οποία έπληξε σήμερα μεγάλο μέρος του Ναυπλίου, έλεγαν οι υπάλληλοί, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ, στους καταναλωτές, που τους τηλεφωνούσαν, συνέχεια γεμάτοι απόγνωση, για το πότε θα αποκατασταθεί επιτέλους αυτή η βλάβη, καθώς οι άνθρωποι είχαν στην κυριολεξία σκάσει από την ζέστη, χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους για να δουλέψουν οι ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά τους.

Η απάντηση που έπαιρναν όσοι τηλεφωνούσαν το μεσημέρι στον ΔΕΔΔΗΕ, για να ενημερωθούν για τον μέσο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης, ήταν θα λέγαμε απολύτως λογική, αφού για να εντοπιστεί μία βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, χρειάζεται όπως φαίνεται να κάνει ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, βόλτα σε όλη την πόλη μέχρι να την βρει για να την αποκαταστήσει.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη