Το διαδίκτυο πηγή φωνής για κάθε ηλικία!

 



Η  κάθε ηλικία μέσα από το διαδίκτυο αποκτάει πλέον την δικιά της φωνή. Στο internet, μέσα από τα πολλά ιστολόγια, που έχουν φτιαχτεί και αναρτηθεί, μπορείς να βρεις πραγματικά πληροφορίες για ότι θέλει να βάλει ο νους σου, στο μάτι και να το ξεψαχνίσει κανονικά.

Ο καθένας μας μπορεί να έχει πλέον το δικό του ιστολόγιο, όπου εκεί θα μπορεί να γράφει, για όποιο θέμα εκείνος επιλέξει και να το αναδείξει με τον δικό του τρόπο.

Φωτογραφία από το Pixabay.com


Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την αγαπητή συντοπίτισσα μας, συνταξιούχο φιλόλογο, Φωτεινή Αργείτου  Τζαμαλούκα, η οποία μέσα από το προσωπικό της ιστολόγιο με τίτλο «Για γέλια και για κλάμματα», γράφει τα δικά της άρθρα και μέσα από αυτά, αναδεικνύει , με έναν πραγματικά μοναδικό δικό της τρόπο, μία σειρά από κοινωνικά θέματα, που απασχολούν την σημερινή κοινωνία, ενώ αρκετά από αυτά αποτελούν μία σύγχρονη μάστιγα.

Μία σύγχρονη μάστιγα, την αιτία της οποίας, αναλύει και εξηγεί λεπτομερώς, η Φωτεινή Αργείτου - Τζαμαλούκα, η οποία μπορεί ναι  μεν, επαγγελματικά, να έχει βγει στην σύνταξη εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά από τα κοινωνικά ζητήματα που μας αφορούν όλους, εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της και δεν συνταξιοδοτείται ποτέ.

Το ιστολόγιο της Φωτεινής Αργείτου Τζαμαλούκα, μπορείτε να το  επισκεφτείτε στην διεύθυνση geliaklammata.gr, και να βρείτε για να διαβάσετε εκεί την πλούσια σε κοινωνικά θέματα αρθρογραφία της!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη