Νέμεσις: Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των ιπποειδών εργασίας κατά τον καύσωνα

 

Φωτογραφία από την Alicja στο Pixabay


Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης .κ Τσιάρα απέστειλε η Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία «Νέμεσις», ζητώντας του στην ουσία, την άμεση έκδοση οδηγίας για της καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των Ιπποειδών, από χθες 12 Ιουλίου 2024 μέχρι και τις 20 Ιουλίου, ειδικότερα μετά την έκδοση του έκτακτου δελτίου καιρού από την ΕΜΥ, που προειδοποιεί για καύσωνα μέχρι και 43 βαθμούς κελσίου, ασχέτως με τις κατά τόπους, τοπικές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά η επιστολή της Νέμεσις 

Έκτακτο αίτημα της Ομοσπονδίας για τον καύσωνα προς τον Υπουργό κ. Τσιάρα 

Αξιότιμε κ Υπουργέ, 

Αφού σας ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα σας απευθύνουμε κατεπείγον αίτημα ζητώντας σας να επιληφθείτε άμεσα και εσείς ο ίδιος της έκδοσης από τις υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ, εγκύκλιου ή οδηγίας ή ΥΑ κλπ για πλήρη απαγόρευση από σήμερα έως και τις 20 Ιουλίου, που ανακοινώθηκε επίσημο έκτακτο δελτίο καιρού για συνεχή καύσωνα έως και 43 βαθμούς , απαγόρευσης σε όλη τη χώρα της κυκλοφορίας όλων των ιπποειδών εργασίας, όπως για παράδειγμα ζώα που σύρουν άμαξες, που μεταφέρουν τουρίστες ή διάφορα υλικά και αντικείμενα.

Ζητάμε καθολική απαγόρευση ανεξαρτήτως των τοπικών θερμοκρασιών που μπορεί να είναι λίγες μονάδες παρακάτω. Ας δείξουμε πολιτισμό και ενσυναίσθηση γι αυτά τα πλάσματα που τα έχουμε μεταβάλλει σε σύγχρονους σκλάβους . 

Σας ευχαριστούμε κ αναμένουμε με αγωνία τη θετική σας ανταπόκριση

 

Με εκτίμηση,

 

Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη