Έδεσαν αδέσποτο σκυλί σε στύλο στο Μπολάτι και το παράτησαν κυριολεκτικά μέσα στον ήλιο

 
Φωτογραφία | Facebook | Κάτοικοι Δημότες Δήμου Ναυπλιέων


Ένα αποτρόπαιο γεγονός συνέβη χθες το πρωί, όταν κάποιος προφανώς εντελώς ασυνείδητος, παράτησε ένα σκύλο μέσα στον ήλιο, αφού πρώτα τα έδεσα σε μεταλλικό στύλο φωτισμού.

 

Το σκυλί όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, που έγινε για το θέμα αυτό, στην ομάδα Κάτοικοι/Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, στο Facebook φέρει ναι μεν το απαραίτητο microchip, αλλά όμως το οποίο ήταν ακαταχώρητο.

 

Το γλυκό αυτό αλλά συγχρόνως και άτυχο πλάσμα, βρέθηκε δεμένο, επάνω σε μεταλλικό στύλο, στην διασταύρωση, στο Μπολάτι, στον κόμβο επάνω για τον Λάλουκα, και έμεινε εκεί αρκετή ώρα, με τους εθελοντές να προσπαθούν να βρουν  λύση για να το λύσουν καθώς φαίνεται, ότι επειδή είναι τρομαγμένο, έχει επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους.

 

Το σκυλί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, παρότι ήταν λίγο επιθετικό, κατάφερε να το λύσει, μετά από λίγη ώρα, αφού όμως πρώτα από τον φόβο του τον δάγκωσε.

 

Το άτυχο σκυλάκι, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στα χέρια του Δήμου Ναυπλιέων, και έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία, της περίθαλψής του, από το συνεργαζόμενο με τον δήμο, κτηνιατρείο.

 

Είναι πραγματικά αποτρόπαιη αυτή η πράξη της εγκατάλειψης, αυτού του άτυχου, γλυκού σκυλιού, καθώς όπως φαίνεται, δεν βρέθηκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας,  στην περιοχή που να μπορούν να έχουν καταγράψει έστω τον αριθμό των πινακίδων, του οχήματος, από το οποίο εγκαταλείφθηκε το σκυλί.

 

Ελπίζουμε ακόμα δεν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος τέρας που το εγκατέλειψε, να βρεθεί σύντομα σε μία νέα οικογένεια που θα το αγαπήσει πραγματικά.


Φωτογραφία | Facebook | Κάτοικοι Δημότες Δήμου Ναυπλιέων

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη