Σε χαράκωμα πολέμου έχει μετατραπεί σε συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος προς την παραλία στην Πλάκα Δρεπάνου

 


Σε χαράκωμα πολέμου έχει μετατραπεί σε συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος προς την παραλία στην Πλάκα Δρεπάνου καθιστώντας την πρόσβαση όλων των οχημάτων στην παραλία, άκρως επικίνδυνη καθώς όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα, κινούνται υποχρεωτικά στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορία, για να αποφύγουν αυτήν την τεράστια λακκούβα, αυξάνοντας κατά πολύ τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Πολεμικό χαράκωμα θυμίζει πλέον ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, στο ύψος του πάλαι ποτέ γνωστού ξενοδοχείου της περιοχή «Dantis Beach», που όμως τώρα πια έχει εγκαταλειφθεί.

Ο δρόμος όμως που εξακολουθεί να περνάει ακόμα από μπροστά του, φαίνεται πως έχει και αυτός εγκαταλειφθεί, αλλά όμως αυτός στην τύχη του και όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά από κάποιο έργο που έγινε εκεί προφανώς, αλλά δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι ποτέ ώστε να επουλώσουν τους λάκκους.

Όπως άλλωστε θα το βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, ο δρόμος αποτελεί πραγματική απειλή για όλους τους διερχόμενους οδηγούς, ασχέτως φυσικά και του τύπου του οχήματος που ο καθένας από αυτούς οδηγεί, καθώς το μόνο ασφαλές όχημα για να περάσει από εκεί δεν είναι άλλο από το τρακτέρ.

Ελπίζουμε ότι θα ευαισθητοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιοι και θα φροντίσουν ώστε να επισκευάσουν άμεσα τον δρόμο και να λύσουν αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει εκεί, προτού να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, γιατί τότε θα είναι πραγματικά αργά, ειδικά έτσι και χαθεί εκεί κάποια ανθρώπινη ζωή!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη