Εικόνα εγκατάλειψης υπάρχει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νέας Κίου | Χωρίς σήματα και φωτισμό έχει μείνει το πάρκο

 


Εικόνα εγκατάλειψης υπάρχει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νέας Κίου, καθώς δεν έχει μείνει στον χώρο ούτε ένα από τη σήματα οδικής κυκλοφορίας, που κάποτε υπήρχαν στον χώρο, ενώ και όλα τα φώτα δεν ανάβουν, καθώς είτε γιατί οι λάμπες είναι καμένες είτε γιατί έχουν σπάσει και απλά σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχουν αντικατασταθεί.

Η εικόνα πριν τον καθαρισμό από την Δημοτική Αρχή

Προ μερικών εβδομάδων επισκεφτήκαμε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Νέα Κίο, και διαπιστώσαμε, όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, παρουσιάζει μία συνολική εικόνα εγκατάλειψης.


Φώτα σπασμένα ή καμένα με λάμπες που δεν έχουν εδώ και αρκετό καιρό αντικατασταθεί, και το πάρκο το βράδυ, βυθίζεται κυριολεκτικά στο σκοτάδι.


Χορταριασμένοι δρόμοι, και ο μοναδικός χώρος εκμάθησης, στάθμευσης, έχει καταληφθεί, με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, από όργανα γυμναστικής, που θέμα χρόνου είναι και για αυτά να αρχίσουν σταδιακά να σαπίζουν, αφού δεν φαίνεται κανείς να τα συντηρεί.



Από την άλλη, υπάρχει και αυτό το θεατράκι ή αλλιώς το «αίσχος», όπως μας το κατονόμασαν οι κάτοικοι της περιοχής συνομιλώντας μαζί τους.





Η εικόνα του πάρκου μετά  τον καθαρισμό από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Προσφάτως, δηλαδή στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η Δημοτική Αρχή προέβη σε καθαρισμό από τα ξερόχορτα και γενικά τα χορτάρια που μέχρι τώρα δέσποζαν, στους δρόμους του πάρκου.

Όμως παρόλα αυτά οι αρμόδιοι όπως φάνηκε δεν φρόντισαν να επιμεληθούν για την συνολική εικόνα του πάρκου, αλλά παρά μόνο για να καθαριστεί, μόνο ότι μπορούσε να θεωρηθεί ως εύφλεκτο, για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος μίας ενδεχόμενης πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των καυσώνων του φετινού καλοκαιριού.

Καθάρισαν το πάρκο αλλά όμως δεν φρόντισαν να αποκαταστήσουν τον φωτισμό αλλά ούτε και να αντικαταστήσουν τα σήματα του Κ.Ο.Κ., που έχουν εδώ και αρκετό καιρό εξαφανιστεί

Καθάρισαν το πάρκο αλλά όμως δεν φρόντισαν να αποκαταστήσουν τον φωτισμό αλλά ούτε και να αντικαταστήσουν τα σήματα του Κ.Ο.Κ., που έχουν εδώ και αρκετό καιρό εξαφανιστεί, αλλά κατά τα άλλα όμως, φρόντισαν ώστε να δείξουν μία εικόνα που να δείχνει ότι νοιάζεται για το πάρκο αυτό η Δημοτική Αρχή, καθώς ο καθαρισμός από τα ξερόχορτα μόνο δεν φτάνει για να αποδείξεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά για έναν χώρο που έχει ανάγκη την φροντίδα σου.

Ελπίζουμε να αποκατασταθούν σύντομα τα σπασμένα και καμένα φώτα στο πάρκο, αλλά καθώς επίσης να αντικατασταθούν και όλα τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που έχουν στην κυριολεξία εξαφανιστεί.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη