Ευχαριστίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» για την χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο

 

Φωτογραφία | Δεσμοί Αίματος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου, στη Νέα Κίο η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος" και τον Σύλλογο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου.

Η συμμετοχή και η προσφορά αίματος από τους εθελοντές αιμοδότες ήταν συγκινητική και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που διακρίνει την τοπική μας κοινωνία. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν το πολυτιμότερο δώρο ζωής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στον Σύλλογο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξή τους στην οργάνωση και την επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Χωρίς τη συμβολή τους, η υλοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς που μπορεί να σώσει ζωές και να χαρίσει ελπίδα σε συνανθρώπους μας. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό, προσβλέποντας σε μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες και με άλλους φορείς - συλλόγους που θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν το έργο μας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη