Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Αργολικό Αγία Τριάδα λόγω έργω της ΔΕΥΑΝ

 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πραγματοποιεί ο Δήμος Ναυπλιέων, στον δρόμο από το Αργολικό στην Αγία Τριάδα για λίγο παραπάνω από έναν μήνα, με σκοπό την ολοκλήρωση των έργων, της ΔΕΥΑΝ Ναυπλίου, για το εσωτερικό δίκτυο λυμάτων.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων

Αποφασίζουμε να χορηγήσουμε άδεια διακοπής και εκτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων σχετικά με το έργο «Αποχέτευση λυμάτων Δ.Ε.Υ.Α.Ν. -ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου λυμάτων Δ.Δ. Αγ. Τριάδος» Συγκεκριμένα προτείνεται :

1. Για το τμήμα στο κέντρο του οικισμού, από το παλιό Δημαρχείο έως την διασταύρωση προς την πλατεία της Α. Τριάδας, διακοπής κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις για 10 ημέρες (Σχ. 1) α) Η κυκλοφορία θα γίνεται για την κατεύθυνση από το Ναύπλιο από την ήδη υπάρχουσα κυκλοφοριακή διευθέτηση περιμετρικά του κέντρου του οικισμού.

β) για την κατεύθυνση από το Άργος/Λάλουκα μέσω της οδού για Ανυφί, ακολούθως δεξιά και αριστερά προς Πουλακίδα και εν συνεχεία έξοδο προς την Μυκηνών / Ναυπλίου. γ) για την κατεύθυνση από Ανυφί προς Ναύπλιο δεξιά προς Άργος ακολούθως αριστερά και δεξιά προς Αργολικό/Ναύπλιο.

 

δ) για την κατεύθυνση από Πουλακίδα/Μιδέα είτε δεξιά και ακολούθως όπως στο β), είτε ευθεία και ακολούθως όπως στο γ)

Έναρξη - Λήξη εργασιών : 23/06/2024 - 31/07/2024

2. Για το τμήμα επί της οδού από Αγ. Τριάδα προς Αργολικό εναλλάξ κυκλοφορία ανά κατεύθυνση για 30 ημέρες (Σχ. 2 και σήμανση εναλλάξ κυκλοφορίας δύο κατευθύνσεων).

Έναρξη - Λήξη εργασιών : 23/06/2024 - 31/07/2024

Οι εργασίες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες 08:30π.μ. έως 15:00.

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη