Συνεδριάζει σήμερα το συμβούλιο τοπικής κοινότητας Ναυπλίου με πληθώρα θεμάτων

 


Συνεδριάζει σήμερα το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Ναυπλίου, στο Δημαρχείο Ναυπλίου, στην αίθουσα, του παλιού Δημοτικού Συμβουλίου, με πληθώρα θεμάτων που αφορούν, σε όγκο, όλη την έκταση της πόλης του Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το τοπικό συμβούλιο Ναυπλίου

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 να προσέλθετε στις 17-07-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ναυπλίου, σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Συμβουλίου της Κοινότητας Ναυπλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο Θέμα  Περί Γνωμοδότησης για χορήγηση ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στο Κ.Υ.Ε. «ΕΣΉΑΓΟΡΙΟ-ΚΑΦΕ» της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ε.Ε., που λειτουργεί στην θέση Εθνικής Αντιστάσεως 1 στην Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων. 

2ο Θέμα Περί Γνωμοδότησης για χορήγηση ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στο Κ.Υ.Ε. ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ - ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ) της εταιρείας ΕΣΤΙΑΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ε.Ε., που λειτουργεί στο ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - στην Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων. 

3ο Θέμα Περί Γνωμοδότησης για χορήγηση ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στο Κ.Υ.Ε. «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» της εταιρείας ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ X ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., που λειτουργεί στην οδό ΑΜΑΛΙΑΣ 13 στην Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων. 

4ο Θέμα Περί Γνωμοδότησης για χορήγηση ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στο Κ.Υ.Ε. «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» της εταιρείας ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΜΠΑΡ Ο.Ε., που λειτουργεί στην οδό ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 47 & ΕΜΜ.ΣΟΦΡΩΝΗ στην Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων. 

5ο Θέμα  Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αιτήματος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου για “Παράταση ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων της πόλης μας”, εν όψει πραγματοποίησης της εκδήλωσης για τη 5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, στις 25 Αυγούστου 2024. 

6ο Θέμα  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με: “Τροποποίηση σχεδίου πόλης Ναυπλίου στη Πολεοδομική Ενότητα Πρόνοια”, κατόπιν αιτήσεων των κ.κ. Μ.,Β. & Ευαγ. Δούκα και σύμφωνα με τα υπ'αριθμ. 17342/2-7-2024 & 17168/1-7-2024 έγγραφα του Τμήματος Πολιτικών Οργάνων και Δ/νσης Πολεοδομίας & Ποιότητας Ζωής,

αντίστοιχα. 

7ο Θέμα  Περί εισήγησης για: “Κατασκευής ράμπας ΑμεΑ και υποβιβασμό πεζοδρομίου για την πρόσβαση στο τραπεζικό κατάστημα της «ALPHA BANK» που βρίσκεται επί των οδών Νικηταρά και Κύπρου , Πλατεία Ενδεκάτης , εντός σχεδίου πόλεως Ναυπλίου”, κατόπιν αιτήσεως της κας. Σαϊτη Τατιάνας και σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 16155/18-06-2024 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας. 

8ο Θέμα  Συζήτηση και λήψη απόφασης για: “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ”. 

9ο Θέμα  Περί εισήγησης για: “ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ”. 

10ο Θέμα  Περί εισήγησης για: “ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ αρ.27”. 

11ο Θέμα  Περί εισήγησης για: “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ

ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ”, στην Κοινότητα Ναυπλίου. 

12ο Θέμα   Περί εισήγησης για: “ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ”. 

13ο Θέμα   Περί “ Έγκρισης κανονισμού πεζοδρόμων του Δήμου Ναυπλιέων”, σύμφωνα με το υπ'αριθμ. 18096/10-7-2024 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη