Το Estella Festival ξεκινά με μουσική βραδιά στο λιμάνι Παραλίου Άστρους


Το Estella Festival ξεκινά την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στις 21:30, στο Λιμάνι του Παραλίου Άστρους όπου θα έχουμε τη χαρά ν’ ακούσουμε γνωστά ξένα και ελληνικά κομμάτια υπό τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

 

Η Νίνα έρχεται να μας σαγηνεύσει με διαχρονικά ξένα κομμάτια, ελληνικά αγαπημένα της τραγούδια και φυσικά τις δικές της επιτυχίες από το πρόσφατο album της με τίτλο «Φως». 

~~~~ Λίγα λόγια για τη Νίνα Μαζάνη 

Η Νίνα Μαζάνη ξεκίνησε φωνητική από τα 13 της χρόνια και αποτελεί το νέο big thing στην ελληνική δισκογραφία και όχι άδικα! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ηθοποιός εκπέμπει μια μοναδική ενέργεια που δύσκολα σε αφήνει ασυγκίνητο. Κάθε της live show στέφεται με επιτυχία με την ερμηνεύτρια να πείθει και το πιο δύσκολο ακροατήριο συνδυάζοντας το μοναδικό καλλιτεχνικό ταλέντο της αλλά και την εύθυμη διάθεσή της. Ανεβαστική ενέργεια και πολύ χορός είναι μερικά στοιχεία που δεν λείπουν από κάθε performance της Νίνας! Άλλωστε η τραγουδίστρια καταφέρνει να συμπαρασύρει στον δικό της ρυθμό κάθε παρευρισκόμενο με τη ζωντάνια και την απαράμιλλη φωνή της. 

Τα μουσικά είδωλά της είναι ετερόκλητα και πολλά, όπως και τα ταλέντα της. Αγαπά την Τίνα Τέρνερ, τη Μαρινέλλα και την Μπεθ Ντίτο. Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι με τον ταλαντούχο Κωστή Μαραβέγια.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη