Les Au Revoir - Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα (New Single) | Νέα Έκδοση

 


Les Au Revoir - Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα (Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec |  Διανομή: Panik Records
Μουσική: Μανώλης Χιώτης | Στίχοι: Κώστας Κοφινιώτης
Δείτε το Music Video του «Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα» στο YouTube: 
https://youtu.be/1L_k3L0lzL0


“Οι Les Au Revoir διασκευάζουν Μανώλη Χιώτη με την δική τους ξεχωριστή μουσική ματιά και το αποτέλεσμα είναι μαγικά χορευτικό!”

 

Οι Les Au Revoir, το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με τις διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι πιο δυναμικά από ποτέ, διασκευάζοντας με εξαιρετική αισθητική και φρεσκάδα την κλασσική επιτυχία “Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα” του Μανώλη Χιώτη, που η πρώτη εκτέλεση ανήκει στη Μαίρη Λίντα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!


H ιδιαίτερη μουσική παρέα των Les Au Revoir, κοιτάζοντας για ακόμα μια φορά προς το παρελθόν, αναπλάθει με σεβασμό και αγάπη την σύνθεση του αξεπέραστου Μανώλη Χιώτη σε στίχους του κορυφαίου Κώστα Κοφινιώτη, μετατρέποντας το “Θα Μου Βάλεις Την Κουλούρα” σε ένα σύγχρονο Electro Swing με έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία και δυναμική ερμηνεία! Πρόθεση τους να παρουσιάσουν την δική τους ξεχωριστή ενορχηστρωτική ματιά, να προτείνουν κάτι νέο στο κοινό τους, αναδεικνύοντας το στο σήμερα, αλλά και το αύριο!


Το μουσικό video του τραγουδιού μέσα από τις εικόνες του, προβάλει  την ουσιαστική σημασία του έρωτα, της αγάπης και του γάμου με μια πραγματική ιστορία έκπληξη! Περισσότερα στις οθόνες σας… με την ευχή όλες οι “κουλούρες” του κόσμου να διατηρήσουν την πρώτη τους γλύκα για πάντα!

 

Οι Les Au Revoir είναι:
- Χριστίνα Τσοντίλη (Τραγούδι)
- Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
- Θοδωρής Αμαξόπουλος (Ακουστική Κιθάρα)
 
Les Au Revoir

Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir
Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη