Σοκ στην κοινωνία του Άργους και του Ναυπλίου από τον θάνατο του 45 Γιώργου Κατσούρη

 

Φωτογραφία από τον Ali Ahmad DANESH στο Pixabay

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Άργους αλλά και του Ναυπλίου, από την τραγική είδηση, του θανάτου, του 45χρονου Γιώργου Κατσούρη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, έχοντας βάλει τέλος στην ζωή του!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο Γιώργος εργαζόταν σε καταστήματα εστίασης σε Άργος και Ναύπλιο, ενώ ασχολούνταν και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο οποίο επίσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο θάνατος του Γιώργου φαίνεται πως ήταν πράξη αυτοχειρίας

Ο Γιώργος, φαίνεται να περιέλουσε το αυτοκίνητό του με κάποιο εύφλεκτο υλικό, ενώ στην συνέχεια έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο ίδιος λίγα λεπτά πριν δώσει τέλος στην ζωή του, πράττοντας το απονενοημένο διάβημα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξήγησε τους λόγους για τους οποίος έφτασε στο τραγικό σημείο, να δώσει τέλος στην ζωή του!

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει για το περιστατικό:

«Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Αργολίδας κατά της βραδινές ώρες χθες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα (10) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα»

 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη