Συνέντευξη τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την 5η Λευκή Νύχτα (Φωτό + Βίντεο)

 


Μέσα σε μία συνέντευξη τύπου, εφ’όλης της ύλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων, μας ανέλυσαν τα πάντα για την 5η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου, που θα λάβει χώρα στην πόλη μας το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024.

 

Την εισαγωγή, παρουσιάζοντας, συνοπτικά, όλο το πρόγραμμα, των δράσεων της 5ης Λευκής Νύχτας Ναυπλίου, έκανε, η Έλενα Ασπιώτη, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, ενώ στην συνέχεια πήρε τον λόγο, εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Καράπαυλος.

Ο Κώστας Καράπαυλος, τόνισε κατά την σύντομη τοποθέτησή του, την σημαντικότητα, αυτής της εκδήλωσης για τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να διασφαλίζονται με κάθε δυνατό, νόμιμο τρόπο, τα δικαιώματα των εργαζομένων, που θα εργαστούν περισσότερο εκείνη την νύχτα.

Στην συνέχεια την σκυτάλη, πήρε, ο Φώτης Δαμούλος, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αργολίδας, και τόνισε, ότι είναι σημαντικό να έχουμε πολλούς επισκέπτες στο Νάυπλιο, ειδικά για εκείνη την βραδιά και ότι σε αυτό θα βοηθήσει πολύ, ο διαμοιρασμός των φυλλαδίων, για την 5η Λευκή Ναυπλίου, στους διερχόμενους οδηγούς, στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου του Μορέα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Δανάη Νταή, γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, για έναν σύντομο λόγο, στον οποίο μας μίλησε σύντομα για την λαχειοφόρο αγορά, και έδωσε τον λόγο στο μέλος του συλλόγου την Άρτεμις Ελευθεριάδου, η οποία παρουσίασε τα δώρα, που θα δωθούν στους τυχερούς νικητές της λαχειοφόρου αγοράς.

Τέλος τον λόγο πήρε πάλι, η πρόεδρος του συλλόγου, Έλενα Ασπιώτη, η οποία ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί, ο κάθε καταναλωτής να συμμετάσχει στην λαχειοφόρο αγορά, ανέλυσε το πρόγραμμα των δράσεων και των εκδηλώσεων της νύχτας αυτής, ενώ στο κλείσιμο της συνέντευξης κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει, ψωνίζοντας ακόμα πιο φθηνά αλλά ταυτόχρονα και να διασκεδάσει. 

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αναλυτική συνέντευξη τύπου
















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη